Shoplinks.Asia

iMOTOBIKE PORTAL E-COMMERCE JUAL BELI MOTORSIKAL TERBESAR DI MALAYSIA

iMOTOBIKE PORTAL E-COMMERCE JUAL BELI MOTORSIKAL TERBESAR DI MALAYSIA | Zaman sekarang, bukan zaman tradisional macam dulu-dulu, nak beli ...

iMOTOBIKE PORTAL E-COMMERCE JUAL BELI MOTORSIKAL TERBESAR DI MALAYSIA | Zaman sekarang, bukan zaman tradisional macam dulu-dulu, nak beli motor atau nak jual motor hanya berurusan di kedai. Zaman teknologi, semua senang, semua di hujung cari, je. Termasuk lah jual beli motorsikal. Ha....ada ke pembaca blog mummy yang nak beli atau jual motorsikal? Mummy cadangkan korang pergi terus je, ke website atau portal iMOTORBIKE di mana portal e-commerce sangat mudah dalam urusan jual beli motosikal.

iMOTOBIKE PORTAL E-COMMERCE JUAL BELI MOTORSIKAL TERBESAR DI MALAYSIA



APAKAH ITU iMOTORBIKE?


iMOTORBIKE adalah portal e-commerce, jual beli motorsikal secara online dalam website https://www.imotorbike.my/. Bukan itu sahaja, perkhidmatan iMOTORBIKE ada juga selain jual beli iaitu seperti jual beli aksesori motorsikal, jual beli barangan spare parts motorsikal dan jual beli barangan yang berkaitan motorsikal.

PERKHIDMATAN DI iMOTORBIKE 

Jual beli di iMOTORBIKE ini nak kena bayar CASH ke? Kalau nak beli motorsikal Harley Davidson takkan lah nak bayar CASH kan. Jarang-jarang orang beli bayar CASH kalau bena yang puluhan ribu atau ratusan ribu ini. 

Biasanya, kita kan cari perkhidmatan kewangan untuk bayaran ansuran. Jadi, dengan jangan risau sangat. iMOTORBIKE juga ada menyediakan perhidmatan kewangan dan bayaran ansuran ! Mudah orang nak buat pinjaman beli motorsikal,kan?

iMOTORBIKE lebih fokus perkhidmatannya di negara South-Eastern Asean seperti, Malaysia, Indonesia, Thailand, China, Vietnam dan banyak lagi.


JENIS MOTOSIKAL YANG ADA DI iMOTORBIKE






Nak cari motorsikal dari cc yang kecil hingga cc besar secara online, jangan lupa kan iMOTORBIKE



iMOTORBIKE juga menyediakan portal jual beli motorsikal yang baru, lama serta secara sewaan.


PRODUK LAIN DI iMOTORBIKE




Aksesori seperti helmet, juga ada di iMOTORBIKE. Nak jual helmet lama juga oleh di buat iMOTORBIKE



Macam-macam produk berkaitan motorsikal juga boleh berurus niaga dalam iMOTORBIKE. Menarik,kan ! 

Nak tahu selanjutnya boleh terus ke : https://www.imotorbike.my/

You Might Also Like

3 comments

  1. sekrg semua mudh je..buka lptop dan cri pstu beli..hehe

    ReplyDelete
  2. Wah mudah ya sekarang nie..

    ReplyDelete
  3. Kalau ada hobby bawak motor besar bagus ni kan?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -