Shoplinks.Asia

RAYA 2017 BERSAMA DETTOL DAN WANGIAN AIR WICK

RAYA 2017 BERSAMA DETTOL DAN WANGIAN AIR WICK | Pejam celik, pejam celik. Tak lama je lagi kita nak sambut Raya 2017. Pastinya, ramai yang ...

RAYA 2017 BERSAMA DETTOL DAN WANGIAN AIR WICK | Pejam celik, pejam celik. Tak lama je lagi kita nak sambut Raya 2017. Pastinya, ramai yang buat persiapan sedikit demi sedikit, kan? Mummy pun sama juga..dah siapkan beberapa perkara untuk Raya 2017. Mana nak boleh pulun beli selepuk,kan ! Mau terberanak kang ! Hehehe. Raya..raya jugak. Rumah pun kenalah harum dan kekal bebas terlindung dari kuman, kan !


Raya 2017 bersama Dettol dan Wangian Air Wick


Kali ini mummy nak Raya 2017 bersama Dettol dan wangian Air Wick. Untuk memastikan mummy kekal bebas dan terlindung daripada kuman sebelum mummy sibuk menjalankan persiapan sepanjang musim perayaan ini. Pendek kata, kami nak Raya 2017 bersama Dettol dan wangian Air Wick !

Layari Facebook Dettol dan Dapatkan Resepi Koleksi Khas daripada Chef Anis Nabilah


Anis dikenali ramai sebagai seorang chef yang versatil dalam masakan Malaysia dan antarabangsa dan merupakan hos bagi beberapa rancangan masakan yang popular, seperti Eat Clean with Anis di Astro Bella dan 1, 2… Bakar ! di TV3.


Bila cerita raya, pastinya mummies di luar sana terfikir pada resepi. Betul tak? Haaa..bagi yang nak dapatkan koleksi resepi secara PERCUMA. Boleh layari laman Facebook Dettol Malaysia untuk mendapatkan Resepi Koleksi Khas daripada Chef Anis Nabilah.




PERCUMA BEKAS KUIH RAYA DAN MENANGI PELUANG MEMBUAT KUIH BERSAMA CHEF CELEBRITI ANIS NABILAH

 
Oh ya ! Tengok resepi, tengok resepi juga ye. Tapi, korang jangan lupa tau join pertandingan (online contest) di Facebook Dettol Malaysia !

Mungkinkah mummy yang akan berpeluang untuk membuat kuih bersama chef selebriti, Anis Nabilah?


Atau korang dari pembaca blog mummy terpilih?

JENG...JENG..JENGG




Bagaimana caranya? Caranya mudah je :-
1. Like Facebook: Dettol Malaysia
2. Beli produk Dettol ataupun Airwick yang bernilai RM25.00 ke atas
3. Hantar penyertaan secara online melalui Facebook Dettol Malaysia.
4. Simpan resit pembelian untuk pengesahan.

Tempoh penyertaan: 1 - 14 Mei 2017

Di kesempatan ini, mummy ingin mngucapkan Salam Ramadhan. Semoga Ramadhan tahun ini berjalan dengan lancar, tenang dan penuh keberkatan dengan perlindungan bebas kuman dari Dettol serta wangian Air Wick di rumah. 

You Might Also Like

3 comments

  1. Puasa dah dekat sangat. Tak sampai sebulan

    ReplyDelete
  2. dah terasa bahang ramadhan dah..eh..anis nabilah ni dah berhijab?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -