Shoplinks.Asia

Selamat Pengantin Baru My Cousin Nadrah !

Selamat Pengantin Baru My Cousin Nadra ! Hujung minggu yang penuh bermakna, 100% quality time dengan keluarga dan sanak saudara. Alhamdu...

Selamat Pengantin Baru My Cousin Nadra ! Hujung minggu yang penuh bermakna, 100% quality time dengan keluarga dan sanak saudara. Alhamdulillah ketika majlis perkahwinanlah akan mendekatkan ikatan ukuwah sesama ahli keluaraga, sanak saudara, sepupu sepapat. Paling best, dapat jumpa nenek tercinta !

Ramai yang berkahwin dan bersanding hujung minggu tempoh hari. Termasuklah beberapa artis ternama juga,kan. 

Musin minggu perkahwinan sekarang ni...mummy pun tumpang seronok sama. Sebab dapat makan nasi minyak hehehe.

Wedding sepupu ini, lagi best. Bukan dapat makan nasi minyak je. Siap makcik bungkuskan 'bontrot' sekali. Hehehe tahu ke maksud 'bontrot'? Bontrot tu, nasi kenduri kawen bungkus..kiranya boleh bawa balik.

Selamat Pengantin Baru My Cousin Nadrah !


Selamat Pengantin Baru My Cousin Nadrah !

Tahniah Nadra dan Pasangan...sama cantik sama padan awak berdua ni ! Moga kekal bahagia, insyaallah.

Selamat Pengantin Baru My Cousin Nadrah !

Bekas pramugari MAS ini akhirnya mendirikan rumah tangga jua. Tahniah sekali lagi dari kami ~ !

You Might Also Like

4 comments

  1. Oh bahasa baru bontrot ni...lain macam aje bunyinye yer

    ReplyDelete
  2. Tahniah sepupu Linda.. :)

    Bontrot tu bahasa orang jawa kan .. ehehe..

    ReplyDelete
  3. Bontrot..buah tangan untuk tetamu kan...cantik baju pengantin...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -