Shoplinks.Asia

BEKAL MAKAN TENGAH HARI SEMENTARA TUNGGU KELAS BALLET DAN MENARI ANAK

BEKAL MAKAN TENGAH HARI SEMENTARA TUNGGU KELAS BALLET DAN MENARI ANAK ! Gini lah aktiviti hujung minggu kami, penat cemana pun tetap bawa...

BEKAL MAKAN TENGAH HARI SEMENTARA TUNGGU KELAS BALLET DAN MENARI ANAK ! Gini lah aktiviti hujung minggu kami, penat cemana pun tetap bawa anak beraktiviti kelas yang dorang suka. Weekdays time kerja, kita dah tinggalakn dorang di rumah. Apa salahnya, kita korbankan hujung minggu untuk mereka.

BEKAL MAKAN TENGAH HARI SEMENTARA TUNGGU KELAS BALLET DAN MENARI ANAK 


Kelas Dhia dan Dzal untuk ballet, menari dan renang bermula jam 2 petang. Biasanya, tengah hari kami dah kena bersiap-siap. Makan tengah hari pun masak dan tapau je. Biasalahkan selera asben ini, kadang-kadang nak makan air tangan isteri. Hehehe . Walaupun si isteri tak pandai mana masaknya. Makan luar selalu, pun boleh jemu juga ! Jadinya, setiap minggu sementara duduk beberapa jam menunggu kelas ballet, menari dan ballet anak-anak. Kami picnic samalah kat Rockstar Gym tu. BEKAL MAKAN \TENGAH HARI SEMENTARA TUNGGU KELAS BALLET DAN MENARI ANAK biasanya mummy masak simple je.


Ni antara menu BEKAL MAKAN TENGAH HARI SEMENTARA TUNGGU KELAS BALLET DAN MENARI ANAK spaghetti bolognese, nasi kicap telur dadar, ayam masak kari sama kentang.

Simple je,kan? 

You Might Also Like

4 comments

  1. amboi.. sedapnye.. tapi kalau ade cili potong lagi best nih.. confirm terangkat.. hee~

    ReplyDelete
  2. Simple tu yg sedap kak. Sedap spaghetti bolognese tu nampaknya.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -