Shoplinks.Asia

Rezeki Menang Contest Traveloka #traveladventure

Rezeki Menang Contest Traveloka #traveladventure |  Alhamdulillah, rezeki kami sekeluarga kali ini. Tak sangka sangat terpilih kali ini. Wa...

Rezeki Menang Contest Traveloka #traveladventure Alhamdulillah, rezeki kami sekeluarga kali ini. Tak sangka sangat terpilih kali ini. Walaupun, mummy tak menang grand prize. Menang voucher RM150 dari Traveloka pun dah best  rasanya, rasa nak lompat bintang pun ada hahahaha. 

Sebelum ini, Traveloka ada mengadakan contest You need holiday lah. Tapi, mummy tak berkesempatan nak join. Bila Traveloka anjurkan contest lagi. Mummy apa lagi. Kali ini, mummy tak nak lepaskan peluang lagi. Terus cepat-cepat join Traveloka contest #traveladventure

Lagi beberapa hari nak tutup contest baru perasan. Huhu tak pe lah. Kita cuba nasib je.


Rezeki Menang Contest Traveloka #traveladventure

Dalam masa beberapa hari, selepas tarikh tutup contest Traveloka #TravelAdventure. Mummy ternampak nama mummy memenangi contest tersebut. Syukur alhamdulillah. 

Boleh lah ber holiday ! Terima kasih Traveloka !



You Might Also Like

9 comments

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -