Shoplinks.Asia

SYAHIRAH KOREAN SECRETS HYDRA SOFT HALAL DARI JAKIM

SYAHIRAH KOREAN SECRETS  HYDRA SOFT  berikan kecantikan secantik gadis dan wanita Korea. Auwwwwww....mummy pun nak cantik juga ! Wanita ...

SYAHIRAH KOREAN SECRETS HYDRA SOFT berikan kecantikan secantik gadis dan wanita Korea. Auwwwwww....mummy pun nak cantik juga ! Wanita dan kecantikan, berpisah TIADA. Gituuuu.. Okay, mummy tak mahu nak berdrama lagi. Jom teruskan membaca dan ketahui kenapa mummy suka dengan SYAHIRAH HYDRA SOFT KOREAN SECRETS.


SYAHIRAH  KOREAN SECRETS HYRA SOFT HALAL DARI JAKIM


KENAPA MUMMY MEMILIH SYAHIRAH KOREAN SECRETS HYDRA SOFT 



  • SYAHIRAH KOREAN SECRETS HYDRA SOFT adalah gabungan isian bunga-bungaan terpilih dari Pulau Jeju Korea. 
  • SYAHIRAH KOREAN SECRETS HYDRA SOFTtelah diperakui HALAL oleh pihak JAKIM
  • SYAHIRAH KOREAN SECRETS HYDRA SOFT dirumus khas dengan teknologi terkini Korea dengan isian penghidratan Tri-Flower Essence dari bunga-bungaan putih - Bunga Ginseng, Chamomile dan Teh Hijau yang hebat membantu meningkatkan kelembapan kulit agar lebih lembap dan mulus sekata persis wanita Korea
  • Bukan itu sahaja, ia juga memilki manfaat pencerahan serta mengandungi antioksidan yang tinggi untuk mengurangkan cela dan rengsa pada kulit agar kulit kelihatan cantik mulus sekata secara semulajadi. 

SYAHIRAH  KOREAN SECRETS HYRA SOFT HALAL DARI JAKIM


PRODUK SYAHIRAH KOREAN SECRETS HYDRA SOFT 

SYAHIRAH KOREAN SECRETS HYDRA SOFT ini mengandungi 5 produk hebat iaitu Gel Pembersih Muka, Skrub Muka, Penyegar Tanpa Alkohol, Krim Pelembap Muka serta Krim Kecantikan.

SYAHIRAH KOREAN SECRETS HYDRA SOFTmenjadi rejim kecantikan lengkap untuk kulit cantik dan mulus sekata. 


Rejim lengkap SYAHIRAH KOREAN SECRETS Hydra Soft


SYAHIRAH  KOREAN SECRETS HYRA SOFT HALAL DARI JAKIM

1) Skrub Muka: Diformulasi dengan manik pengelupasan lembut yang membantu menghilangkan kotoran dan sel-sel kulit mati untuk kulit lebih licin.

SYAHIRAH  KOREAN SECRETS HYRA SOFT HALAL DARI JAKIM

2) Gel Pembersih Muka: Membantu membersihkan kotoran di samping memelihara kelembapan kulit.


3) Penyegar Tanpa Alkohol: Membantu mengecilkan pori-pori serta memberi kesegaran kepada kulit selepas setiap pembersihan. Ia juga memudahkan penyerapan produk selanjutnya sekali gus menjadikan kulit lebih licin.

SYAHIRAH  KOREAN SECRETS HYRA SOFT HALAL DARI JAKIM

4) Krim Pelembap: Membantu membekalkan kelembapan untuk kulit wajah yang segar berseri.

5) Krim Kecantikan: Sesuai digunakan sebagai asas solekan untuk membantu menutup cela, jeragat serta meratakan tona kulit.

Penggunaan rona biru aqua cerah sebagai simbolik kelembapan & penghidratan dicalit pallete putih bersih bunga pada rekaan pembungkusan SYAHIRAH KOREAN SECRETS Hydra Soft pasti menyerlahkan rasa segar sesuai dengan manfaatnya yang pasti menyerlahkan sisi “personaliti Korea” yang ada dalam dirimu !

Selanjutnya tentang SYAHIRAH KOREAN SECRETS Hydra Soft boleh layari :-



Instagram: @syahirahmalaysia








You Might Also Like

7 comments

  1. macam best je..nak gak kulit mulus macam orang korea..haha

    ReplyDelete
  2. Bestnya, lengkap dalam satu set kan.. yang penting ada sijil halal..

    ReplyDelete
  3. Nak kena beli ne... sempat cantik persis artis korea sebelum raya ;)

    ReplyDelete
  4. Shahirahhh...teringat dulu2 selalu dengar iklan di tv

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -