Shoplinks.Asia

ZooMoo animations - The Hive, Origanimals, and Dinosaur Train

ZooMoo animations - The Hive, Origanimals, and Dinosaur Train | Antara cerita menarik Jun ini untuk Dhia dan Dzal. Dhia dan Dzal memang pe...

ZooMoo animations - The Hive, Origanimals, and Dinosaur Train | Antara cerita menarik Jun ini untuk Dhia dan Dzal. Dhia dan Dzal memang peminat ZooMoo di tv channel ASTRO 619. Kadang-kadang siap gelak ketawa dah 2 beradik tu tonton. Ntah apa yang seronoknya pun mummy kurang pasti. Sebab masa mummy kecik-kecik dulu tak ada chanel ZooMoo. Tapi, siaran channel ZooMoo sebenarnya bagus, Dhia dan Dzal banyak mengenali binatang dan haiwan semua dari channel ZooMoo ni. 

ZooMoo animations - The Hive, Origanimals, and Dinosaur Train


Kalau korang ada ASTRO Channel 619 ZooMoo, boleh la galakkan dorang tonton. Jun ini, ada siaran terbaru iaitu ZooMoo animations - The Hive, Origanimals, and Dinosaur Train. Yang akan di siarkan mulai Sabtu 3 Jun 2017 dari 3 hingga 6 petang. Mummy pasti, Dhia dan Dzal sukakan siaran ZooMoo animations - The Hive, Origanimals, and Dinosaur Train.

ZooMoo animations - The Hive, Origanimals, and Dinosaur Train


MENANGI HAMPER ZooMoo animations - The Hive, Origanimals, and Dinosaur Train


Berita baik untuk pembaca mummy, korang boleh memenangi hamper dari ZooMoo tau ! Caranya :-

1. Ambil gamabr ketika anak sedang menonton siaran ZooMoo animations - The Hive, Origanimals, and Dinosaur Train

2. Muat turun Instagram #ZooMooMarathon

3. Jangan lupa follow Instagram ZooMoo di @ZooMooAsia. 

Setiap minggu akan ada 1 pemenang untuk memenangi hamper dari ZooMoo.

Selanjutnya, boleh layari http://www.zoomoo.tv/contest 


Good luck !

You Might Also Like

6 comments

  1. Selalu juga buka channel ni sebab memang dah subscribe. Sesuai utk anak2 belajar.

    ReplyDelete
  2. Wah best nie, mana tau rezeki kan..

    ReplyDelete
  3. Wah menarik ni..macam macam ada ha..

    ReplyDelete
  4. wah ada contest tak tau pun.. ok boleh join!

    ReplyDelete
  5. bestnyaaa.... anak2 memang suka la rancangan macam ni.. ^_^

    ReplyDelete
  6. Wah menarik lah mommy.xtaw pulak dkt rumah ada ka tak channel tu.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -