Tudung Jacqueline K Elysium Series Quick Dry dan Selesa

Tudung Jacqueline K Elysium Series Quick Dry dan Selesa | Bebaru ini, memang mummy ada terfikir nak beli tudung yang senang pakai, ringan...

Tudung Jacqueline K Elysium Series Quick Dry dan Selesa | Bebaru ini, memang mummy ada terfikir nak beli tudung yang senang pakai, ringan dan quick dry. Almaklumlah kan..kandungan dah banyak bulan. Tak mampu nak bersiap lama. Cuaca sekarang pun boleh tahan bahangnya. Jadi selesa tu, adalah perkara penting untuk pemilihan tudung mummy.

Tup..tup mummy terjumpa dengan Tudung Jacqueline K Elysium Series Quick Dry dan Selesa . Betul tak tipu, memang selesa sangat. Tudung Jacqueline K Elysium Series Quick Dry dan Selesa kainnya dari material Microfiber and stretchable spandex !

Tudung Jacqueline K Elysium Series Quick Dry dan Selesa 


Tudung Jacqueline K Elysium Series Quick Dry dan Selesa

Comel tak mummy pakai Tudung Jacqueline K Elysium Series Quick Dry ? Nampak macam selesa je mummy pakai tudung ni,kan? Bukan sahaja selesa, malah senang nak bentuk tudung ni. Sebab tak ada awning keras di atas kepala. Jadi, kalau termasuk dalam washing machine tu...rasanya, tak rosaklah awning tu kan.

Buat masa ni tengah ada kerajinan, tak adalah cuci guna washer machine. Mummy masih hand wash lagi tudung Jacqueline K Elysium Series .


Nak bawa ke hospital masa bersalin nanti pun mudah dengan adanya tudung  Jacqueline K Elysium Series ni. Sebab tak susah nak jaga dan ianya juga tak mudah ronyok. 


Tudung Jacqueline K Elysium Series Quick Dry dan Selesa

Kemain packaging  ni. Macam hadiah dia beri kat kita hehe. Memula sampai tu terkejut juga! Kalau dah siap balut cenggini. Nak buat sebagai hadiah pun sesuai. Dah tak perlu susah susah nak balut lagi, 


Kenapa Perlu Ada Tudung Elysium ni ?

Tudung Elysium ini di keluarkan oleh PTT Outdoor, syarikat yang tak asing lagi dalam pengeluar barangan sukan outdoor. Maka, memang mummy bertambah yakinlah dengan tudung Elysium ini.

Selain itu, tudung Elysium ini best sebab :-

👉 Cooling fabric : tak rasa panas 
👉 COM-FIT : tak mudah bergerak, tak perlu risau dia terselak lagi !
👉 Quick Dry Material : Sesuai untuk cuaca sekarang panas litlit atau nak bawa bersukan.
👉 Ada banyak warna lain yang menarik : Violet / Dark Blue / Active Green



Tudung Jacqueline K Elysium Series Quick Dry dan Selesa


Harga Tudung Jacqueline K Elysium Series Quick Dry

Bagi mummy harga Tudung Jacqueline K Elysium Series ini mampu milik. Harga asal RM69 /helai. Tapi, sekarang ada harga promo tau !


📣 Harga Promo: RM55 SAHAJA!

📣 Harga Promo: RM55 SAHAJA!

📣 Harga Promo: RM55 SAHAJA!


Postage pula macamana?

✉ PERCUMA UNTUK SELURUH MALAYSIA!

✉ PERCUMA UNTUK SELURUH MALAYSIA!

Cara Nak Beli Tudung Jacqueline K Elysium Series Quick Dry

Kalau berminat dengan tudung ini, korang boleh terus ikut langkah ini :-

Whatsapp di 0164221018 (lagi senang, klik link ni untuk directly whatsapp : http://pttoutdoor.wasap.my )


Atau boleh beli direct di website :

👍 Dark Blue: https://goo.gl/WjcdIY

👍 Purple: https://goo.gl/MKdqKG

👍 Active Green: https://goo.gl/p6xgNT

Selanjut tentang apa-apa pertanyaan, boleh terus hubung PTT Outdoor di :

219, Jalan Pasir Puteh
31650 Ipoh, Perak
016-422 1018






You Might Also Like

9 comments

  1. Cantiknyaa packaging dia..tertarik..tudung dia pun nmpk boleh tahan cun..simple n look comfortable to wear ;)

    ReplyDelete
  2. Waaaaa simple dan nampak kemas je. cantik juga, material mesti best kan linda.

    ReplyDelete
  3. ala.. linda.. gambar tak full.. nak tgk labuhnya tu.. cantik awning.. kenan kaler dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai dada kak, akk boleh cuci mata di IG atau FB dia juga :)

      Delete
  4. Nampak selesa sgt material dia kak. Sesuai utk cuaca panas dekat Malaysia ni.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -