Shoplinks.Asia

DAIM NAUFAL NAMA DI BERI !

Genap hari ketujuh. Siap dah nama babyD. Daddy buat surat beranak pada hari ketujuh juga. Memula.. Nama yang daddy pilih untuk baby pun mum...

Genap hari ketujuh. Siap dah nama babyD. Daddy buat surat beranak pada hari ketujuh juga. Memula.. Nama yang daddy pilih untuk baby pun mummy samar-samar. Kali ini..Daddy nak buat pilihannya sendiri. Daddy cuma bagi arahan nak makna yang macamana je. Ada beberapa perbincangan nama dengan mummy. Tapi, selagi tak confirm di surat beranak. Selagi tu macam tak boleh nak confirmkan. 

DAIM NAUFAL NAMA DI BERI !


Akhirnya..DAIM NAUFAL NAMA DI BERI ! Yang bermaksud yang berpanjangan, pemurah, dermawan. Daim Naufal bin Mohd Firdaus. Semua anak-anak kami berhuruf D di depan. Hehe. Tak ada kene mengena dengan huruf nama mummy dan daddy pun. Kasi kelainan lah pulak, kan ! Hehehe

Mummy update di IG dan FB terlebih dahulu. Lambat update blog kali ni..sebab beberapa hari lepas, memacam hal terjadi hukhuk (refer entri blog sebelum ni, ye). 

No worries ye kawan-kawan. Mummy ok ok sahaja ni. Alhamdulillah..syukur ! Semuanya getting better..tak ada apa yang serius pun !

TERIMA KASIH YANG DATANG MELAWAT DAIM NAUFAL !


Dari makcik sebelah daddy - Cik Ily & Pak Abang

Dari Mama Su. Adik mummy

Dari pakcik dan makcik sebelah daddy - UmmiLong & AyahLong

Dari Hospital Serdang

Dari jiran - Doktor Azima


Terima kasih juga pada kawan-kawan mummy yang datang berikan angpaw dan lain-lain.

Ada yang sempat kita bergambar. Ada yang tak sempat nak bergambar.

Maaf jika ada kekurangan ye.




Senyum senyum awak ye orang datang melawat hehe. Kena pulak hari raya. Memang meriah dengan orang datang :)


THROWBACK GAMBO SCAN DAN SEKARANG





Throwback sket gambo scan HD 6D di Sonovison.

Sonographer Jezzlyn memang tak pernah menghampakan scan anak-anak kami.

Beliau lah sonographer anak kami dari nombor 1 hingga 3.

Sama kan gambar si Daim Naufal? Kalau tidur muka terkepit. 

Sama mukanya dengan masa scan beberapa bulan yang lalu. Ye lah kan..scan pun muka badan terkepit dengan kantungnya.

You Might Also Like

5 comments

  1. Sedap nama tu kak. Semoga daim naufal menjadi anak soleh yang berjaya di dunia dan akhirat hendaknya. Amin.

    ReplyDelete
  2. suka nama Naufal...apapapun alhamdulillah baby Daim sihat kan...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum daim naufal. Comelnya dia

    ReplyDelete
  4. Dah ada nama ya.. comelnya dia 😘

    ReplyDelete
  5. comilnya daim naufal senyum... cantik nama tu sis... semoga sihat kedua-duanya...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -