Shoplinks.Asia

DUCK SCARVES WORLD MAP HADIAH TOP KOMENTAR DI BLOG ANILWANINA

DUCK SCARVES WORLD MAP HADIAH TOP KOMENTAR DI BLOG ANILWANINA . Alhamdulillah, rezeki tak di sangka-sangka. Mummy dapat sehelai DUCK SCAR...

DUCK SCARVES WORLD MAP HADIAH TOP KOMENTAR DI BLOG ANILWANINA . Alhamdulillah, rezeki tak di sangka-sangka. Mummy dapat sehelai DUCK SCARVES THE WORLD MAP dari Anil Wanina. Tak sangka ada rewards untuk top komentar. Mummy just support komen blog tuan tanah bila ada masa lapang. Rerupanya, bulan lepas ada rewards. Apakah rewards nya pun tak di beritahu, pada asalnya. Mummy hanya dapat notification dari FB je.


DUCK SCARVES WORLD MAP HADIAH TOP KOMENTAR DI BLOG ANILWANINA 


SHAWL DUCK HADIAH TOP KOMENTAR DI BLOG ANILWANINA

Ta daaaaa..ni lah DUCK SCARFWORLD MAP dari Kak Anil. Warna purple..cantik ! Mummy memang tak banyak shawl warna purple. Huhu mummy memang ada masalah sket pilih color. Bila cek balik almari, koleksi warna hijau, pink, peach macam banyak. 

SHAWL DUCK HADIAH TOP KOMENTAR DI BLOG ANILWANINA

Sempat melaram shawl DUCK WORLD MAP ! Falling in love teruih ! Nak lagi, boleh tak kak Anil? Hehehe.

Korang yang nak rewards top komentar. Pi cepat komen bebanyak di www.anilwanina.com . Tapi, tak sure lak rewards apa untuk bulan ni. 

Sorry kengkawan..gambar menegak pulak, ye. Ramai bagi suggestion gambar untuk blog elok melintang. Nampak penuh. Huhu. Oleh kerana, masa mummy banyak di habiskan dengan anak-anak dan baby yang direct breastfeeding tu. Makanya, semua nak kene cepat. Belasah je la gambar melintang ke menegak ke. 

Tak pe lah, kan ! Lawa je, kan? Kan? Kan? Hehehe okaylah, mummy arini busy bawa baby Daim Naufal pi inject sebulan.

Huhu..sebulan dah. Sekejapan masa berlalu. Rasa...macam baru keluar bilik operation je.

 I miss that moment. Tak sakit...tup..tup..baby depan mata dah keluar. Heaven..macam magic, ko ! Tetiba baby ada.

Tapi..hazab sakitnya..lepas 24 jam hingga kini masih ada. Haha..bertabah je lah !

You Might Also Like

14 comments

  1. alhamdulillah..dapat duck scarves tu, cantikk

    ReplyDelete
  2. cantik la....untung Linda...bertuah betul

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak linda. Comel sgt bila akak pakai :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki, Cantik

    ReplyDelete
  5. Rezeki dalam pantang ni hahhaa

    ReplyDelete
  6. Tahniah menang and hadiahnya pun cantik

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah... dah sampai.. ^_^

    ReplyDelete
  8. Cantiknya org dlm pantang ni. Tahniah ye

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah rezeki.. Lawa sangat shawl tu, sesuai dengan orangnya ;)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah...cantik tudungnya =)

    ReplyDelete
  11. Soooo lucky! Tahniah akak... Saya teringin nak pakai duck juga hehehe, takda rezeki lagi.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -