Shoplinks.Asia

PROMOSI KENNY ROGERS ROASTERS BUY 1 FREE

PROMOSI KENNY ROGERS ROASTERS BUY 1 FREE . Untung lah kome yang boleh pi makan sedap-sedap. Mummy mampu jilat skrin je la tengok promo Ken...

PROMOSI KENNY ROGERS ROASTERS BUY 1 FREE . Untung lah kome yang boleh pi makan sedap-sedap. Mummy mampu jilat skrin je la tengok promo Kenny Rogers Roasters buy 1 free 1 dari 26 hingga 28 Julai 2017. Apa? Ponteng pantang? Menarik gak ponteng pantang ...tapi bila 2x kena hazab ceaser breakdown.  Rasa-rasanya, tak nak ponteng pantang.  Sakit oi...rasa perut tu di hiris-hiris. Dengan nanah dan darah memancut. Tidak lah daku nak ponteng pantang makan hehe.


PROMOSI KENNY ROGERS ROASTERS BUY 1 FREE



Walaupun mummy dalam pantang..mummy tetap share kat korang  PROMOSI KENNY ROGERS ROASTERS BUY 1 FREE. Promosi tak lama tau ! 26 Julai 2017 hingga 28 Julai 2017 je.

Pi cepat terjah....untung berganda dapat makan Kenny Rogers Roasters buy 1 free 1

You Might Also Like

5 comments

  1. Promo lagi..menarik..hritu pi Mid dgn adik ipar,ada promo mcmni kat kenny rogers..terus laju2 2 beradik masuk kat situ..hehe

    ReplyDelete
  2. Tq mommy share info. miza pantang nampak ne memang nak kena beli last rini

    ReplyDelete
  3. Hari ni last! thanks for sharing. kalau sempat nanti I terjah :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -