Shoplinks.Asia

TRUSTED SELLER BARANGAN OVERSEA, SIAP BOLEH INSTALLMENT !

TRUSTED SELLER BARANGAN OVERSEA, SIAP BOLEH INSTALLMENT !   Sekarang ni dah mudah, nak beli barangan dari luar negara seperti handbag, jam...

TRUSTED SELLER BARANGAN OVERSEA, SIAP BOLEH INSTALLMENT ! Sekarang ni dah mudah, nak beli barangan dari luar negara seperti handbag, jam, kasut, pinggan mangkuk, tshirt dan banyak lagi. Tak perlu ke luar negara seperti UK, US, PARIS DAN EUROPE. Boleh je order dari Malaysia. Jimat duit flight dan hotel ;)  gitu..


TRUSTED SELLER BARANGAN OVERSEA, SIAP BOLEH INSTALLMENT !


Cumanya, kalau nak beli barangan dari luar negara seperti handbag, jam, kasut, pinggan mangkuk, tshirt. Kena cari trusted seller.  Main beli, kang risau juga kan. Bayar tapi, barang tak dapat. Ni mummy nak cerita tentang trusted seller yang jual barangan luar negara. Mummy ada kenal dengan satu trusted seller ni iaitu Sukila Zainul Abidin. Memang barangannya dari oversea dan original. Bukan jual barangan type A, AA atau AAA. 

Mahal barangan oversea? Mahal memang mahal. Tapi, kalau beli kat JPO atau butik di Malaysia lagi mahal kot hehe. 


SEMUA ORANG BOLEH MILIKI BARANGAN JENAMA DARI OVERSEA



Mummy kekadang tengok je orang dok pakai handbag lelawa. Nak beli dok pikir 10x.

Masa anak satu dulu, pejam mata je beli pinggan mangkuk Correle dan handbag Coach dari US. Kebetulan ada kenalan belajar di US.

Memang berbaloi beli kat sana. Murah !

Kedua kalinya, mummy beli barangan dari UK masa kenalan mummy bekerja dan belajar di sana. Beli jam fossil untuk birthday daddy.

Nak beli kat Malaysia ni..macam terasa tak mampu. Mau beribu RM melayang. Beli direct murah sket. Tak sampai ribu riban habis.

Okay..Kali ni..mummy pun nak cari sesuatu. Kenalan yang dedulu semua dah back for good. Balik Malaysia !

Nasib baik, mummy ada jumpa kenalan yang buat jualan online barangan dari overseas.

Mummy tertarik dengan Sukila ni..sebab boleh bayar ansur. Jadi, yang tak berkemampuan tu. Masih boleh la beli. Tak beban nau !

Apa yang best, boleh bayar secara ansurans. Semua orang boleh mampu beli handbag, kasut, jam, pinggan mangkuk dan lain-lain.

Deposit serendah RM150 dan installment selama 3x.

HANDBAG BRANDED AUTHENTIC ORIGINAL DARI US, UK


Antara barangan yang menarik adalah seperti

TRUSTED SELLER BARANGAN OVERSEA, SIAP BOLEH INSTALLMENT !

TRUSTED SELLER BARANGAN OVERSEA, SIAP BOLEH INSTALLMENT !
Beg jenama Coach ( Harga dalam RM500 -800)

TRUSTED SELLER BARANGAN OVERSEA, SIAP BOLEH INSTALLMENT !
Beg Jenama Cath Kidson (lebih kurang RM290)

TRUSTED SELLER BARANGAN OVERSEA, SIAP BOLEH INSTALLMENT !
Beg jenama Michael Kors

TRUSTED SELLER BARANGAN OVERSEA, SIAP BOLEH INSTALLMENT !
Wallet

TRUSTED SELLER BARANGAN OVERSEA, SIAP BOLEH INSTALLMENT !
Kasut

TRUSTED SELLER BARANGAN OVERSEA, SIAP BOLEH INSTALLMENT !


TESTIMONI PEMBELI BARANGAN OVERSEAS DARI SUKILA


TRUSTED SELLER BARANGAN OVERSEA, SIAP BOLEH INSTALLMENT !

TRUSTED SELLER BARANGAN OVERSEA, SIAP BOLEH INSTALLMENT !



No worries tau..
Memang banyak testimoni positif ada..

Trusted seller !






Atas ni antara wishlists mummy. Mana satu pilihan hati ye?

Rambang mata jadiknya !

Okaylah. Bagi yang nak tengok lebih banyak lagi barangan apa yang menarik.

Terus ke ;

FB: 


P/s : Mummy nak sambung cuci mata lagi hehehe

You Might Also Like

7 comments

  1. Ha'ah, beli barang2 jenama kat Malaysia beribu RM melayang..Kalau beli direct, ramai ckp murah sikit..tapi nak cari trusted seller tu payah..kang duit lesap, barang tak dapat..huhu..haru...

    ReplyDelete
  2. Bestnyaa....ni installment brg terus dpt ke installment sampai habis baru dpt brg?

    ReplyDelete
  3. waa.. bestnye bole buat installment..

    ReplyDelete
  4. cantik2 begnya
    http://mama3danish.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. bestkan kalau dapat trusted seller....sbb sebelum ni pernah kena ..beli handbag. handbag tak dapat duit melayang....

    ReplyDelete
  6. Wah serious blh installment?. Menarik!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -