Shoplinks.Asia

MUDAH BAWA BABY DAIM NAUFAL JALAN-JALAN BILA ADANYA EMME BABY WRAP

MUDAH BAWA BABY DAIM NAUFAL JALAN-JALAN BILA ADANYA EMME BABY WRAP . Dulu masa anak nombor satu dan dua. Mummy pakai baby wearing jenis S...

MUDAH BAWA BABY DAIM NAUFAL JALAN-JALAN BILA ADANYA EMME BABY WRAP . Dulu masa anak nombor satu dan dua. Mummy pakai baby wearing jenis SSC je. Tapi, baby wearing SSC ni macam kurang sesuai nak kendong baby yang baru lahir atau newborn. Anak nombor tiga ni pulak. Mummy terasa nak kendong dengan baby wrap jenis stretchy wrap. Senang nak bawa berjalan. Dalam pada tu sebenarnya... Mummy memang teringin nak kendong baby dengan baby wrap jenis stretchy wrap pun . Hehehe.
Baby wrap pilihan mummy dari EMME BABY WRAP. Mummy jatuh cinta dengan EMME BABY WRAP sebab design baby wrap nya comel-comel. Harga pulak, murah ya rabbi. Rasa macam nak semua design je

MUDAH BAWA BABY DAIM NAUFAL JALAN-JALAN BILA ADANYA EMME BABY WRAP 

MUDAH BAWA BABY DAIM NAUFAL JALAN-JALAN BILA ADANYA EMME BABY WRAP

Suka nau mummy bila ada EMME BABY WRAP. Mudah nak bawa newborn bila ada baby wrap ni. Seawal umur sebulan boleh pakai dah. Ikat-ikat je siap. 

Insyaallah tak jatuh. Baby wrap ni tak panas dan tak menyakitkan tubuh badan baby. Malah posture baby di jaga dengan EMME BABY WRAP.

Baby Daim Naufal memang suka sangat duduk dalam EMME BABY WRAP. Agaknya macam dalam perut kot. Bila kena peluk. Rasa sedap dan selesa.

MUDAH BAWA BABY DAIM NAUFAL JALAN-JALAN BILA ADANYA EMME BABY WRAP

tengoklah baby Daim Naufal. Siap boleh lena bila mummyLinda bawa pi shopping. 

Nampak sangat baby Daum Naufal selesa, kan?

MUDAH BAWA BABY DAIM NAUFAL JALAN-JALAN BILA ADANYA EMME BABY WRAP

Design pilihan daddy untuk baby Daim Naufal ialah D63 EMME Baby Wrap 

MUDAH BAWA BABY DAIM NAUFAL JALAN-JALAN BILA ADANYA EMME BABY WRAP

Cantik tak, packaging EMME BABY WRAP? Cantik,kan? Proses pengeposan mereka pun cantik ! Harini order, esok sampai dah !

Kalau korang nak urgent. Memang mummy really recommended dengan EMME BABY WRAP ni tau.

CARA PAKAI EMME BABY WRAP

Ada yang tanya mummy, tak jatuh ke ikat-ikay baby dalam kendong tu? Macamana nak ikat bagi firm? Okay, di sini mummy kongsikan cara pakai EMME BABY WRAP yang betul InsyaAllah tak jatuh baby.

LISA SURIHANI PUN PAKAI EMME BABY WRAP

Bukan je mummyLinda yang suka dengan EMME Baby Wrap. Tapi, rupanya Lisa Surihani pun memilih EMME Baby Wrap untuk baby mereka. 


MUDAH BAWA BABY DAIM NAUFAL JALAN-JALAN BILA ADANYA EMME BABY WRAP

MUDAH BAWA BABY DAIM NAUFAL JALAN-JALAN BILA ADANYA EMME BABY WRAP

Comel je Lisa pakaikan suaminya, Yusry dengan EMME Baby Wrap.

REVIEW EMME BABY WRAP

Apa review atau pandangan mummy dengan EMME BABY WRAP? Sejujurnya mummy suka dengan EMME Baby Wrap ni atas banyak sebab. Antara sebabnya :-

1. Mummy suka dengan material kain EMME BABY WRAP sangat berkualiti.  Kainnya memberi / fleksi dan tidak menyakitkan baby Daim.

2. Of course sebab harga,kan? Harga EMME BABY WRAP murah, walaupun ianya setanding dengan brand luar. Tak sampai RM60 dah boeh dapat !

3. Dan, EMME BABY WRAP ini tidak panas dan tidak melemaskan baby Daim.

Korang mak-mak yang nak kendong bayi baby wrap yang murah dan berkualiti. Mummy suggest EMME BABY WRAP.

Untuk info lanjut tentang EMME BABY WRAP, bleh rujuk :-










You Might Also Like

9 comments

  1. Liez pun guna Emme untuk baby boy liez dulu... senang dan comel designnya..

    ReplyDelete
  2. Dari anak sulung tak kesampaian nak pakai. Adakah ini pertanda miza nak bby lagi huhu

    ReplyDelete
  3. Senang sekarang kan.. siapkan duit semua dah ada, harga pun sangat berpatutan.. design pun comel ja..

    ReplyDelete
  4. dulu pun teringin nak pakai jugak baby wrap ni, tapi entah kenapa tak terbeli² pun

    ReplyDelete
  5. Nampak anak kak linda sedap je tidur. Boleh la hadiahkan kat kawan nanti mana yang baru lepas bersalin tu

    ReplyDelete
  6. Hahhaha... dah tak sempat nak cuba kot

    ReplyDelete
  7. Nampak baby Daim selesa sgt tu ha..baby mmg kalau dlm kain gendong ni jadi attached ngan ibu kan?

    ReplyDelete
  8. Comel sangat baby kalau letak dalam baby wrap ni. Dah lama tak buat macam ni. Dah hampir 5 tahun ni..hihi

    ReplyDelete
  9. Nampak selesa jer kan guna baby wrap ..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -