Shoplinks.Asia

GIVEAWAY INSTANT SHAWL BY MAMAPIPIE

GIVEAWAY INSTANT SHAWL BY MAMAPIPIE . Hello Ogos. Giveaway pertama yang mummy sertai di bulan Ogos 2017. Giveaway terbaru ni mummy rajin n...

GIVEAWAY INSTANT SHAWL BY MAMAPIPIE . Hello Ogos. Giveaway pertama yang mummy sertai di bulan Ogos 2017. Giveaway terbaru ni mummy rajin nak sertai kerana hadiahnya menarik dan syaratnya pun tak susah. Kalau banyak syarat, memang tak terikutnya lah kan.


GIVEAWAY INSTANT SHAWL BY MAMAPIPIE


SYARAT GIVEAWAY INSTANT SHAWL BY MAMAPIPIE


1. Add Blog MamaPipie dalam bloglist korang
4. Buat satu entry dan tepekkan gambar belon comey kat atas tu dan link kepada entry ni
5. Selepas siap semuanya tinggalkan komen di post ini.

Okay , mudah kan? Good luck pada yang join dan wish me luck too hehe


You Might Also Like

4 comments

  1. good luck yea. anyway, jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga. Syarat nak follow pun tak susah.hehe..

    ReplyDelete
  2. Tq Lin sudi support GA mama. Cuma nak Linya.. dah letak ke blog mama dlm bloglist? Mcm xnampak aje

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -