Shoplinks.Asia

McFLURRY DURIAN D24 McDONALDS SEDAP KE?

McFLURRY DURIAN D24 McDONALDS SEDAP KE? Akhirnya, mummyLinda terjebak gak dengan McFlurry Durian D24 McDonalds. Hehe. Mestilah nak kena cub...

McFLURRY DURIAN D24 McDONALDS SEDAP KE? Akhirnya, mummyLinda terjebak gak dengan McFlurry Durian D24 McDonalds. Hehe. Mestilah nak kena cuba, kan. Dah nama pun , seorang peminat durian. MummyLinda ni, kalau dah kata peminat durian. Apa gaya menu durian pun, mummyLinda mesti nak cuba dan insyaallah pasti suka . Kali ini, memng tak lepaskanlah peluang naknpekena aiskrim durian kat McD. 

McFlurry Durian D24 McDonald's sedap ke?


McFlurry Durian D24 McDonald's

Pasti ramai tertanya-tanya, sedap ke aiskrim durian McD ni / McFlurry Durian D24 McDonald's ni. Betul, tak? Sampai viral dan sampaikan ada sesetengah cawangan McD out of stock.

Serius! Out of stock. Weekend aritu balik Kajang dan kekononnya nak pekena McFlurry Durian D24 McDonald's sekali lagi.

Rupanya, McFlurry Durian D24 McDonald's di Kajang Perdana out of stok.

Nasiblah mummyLinda dah dapat merasa McFlurry Durian D24 McDonald's masa beli kat McD Denai Alam.

McFlurry Durian D24 McDonald's

McFlurry Durian D24 McDonald's ni berharga RM7.99

Mummy beli 1 je. Buat share nak beranak. Takut beli bebanyak. Ada yabg tak nak makan. Lelagi Dhia tu..Dhia penggemar McFlurry Oreo.

Mummy beli McFlurry Durian D24 McDonald's secara drive thru. Fuh! ! 1 kereta bawa durian hehe. Padahal bukan buah durian pure.

McFlurry Durian D24 McDonald's


Pada pendapat mummy, McFlurry Durian D24 McDonald's agak manis sedikit. Tapi, sedap rasa duriannya. 

McFlurry Durian D24 McDonald's ni secara keseluruhan kena tekak mummy.




Tu yang sampai rasa nak repeat beli McFlurry Durian D24 McDonald's lagi.

You Might Also Like

9 comments

  1. Singgah sini .. Ramai dah dok viral.. tapi dengar jugak orang kata manis

    ReplyDelete
  2. Belum sempat merasa lagi nie..

    ReplyDelete
  3. pada akak ok je pulak linda.. ye la kan dah nama aiskrim kalau tak manis tak sah.. hehe

    ReplyDelete
  4. Nak jugak laaaaa....asyik sempat beratur je tak smepat beli....sold out..nyampah tau...

    ReplyDelete
  5. Dh try juga ..Sedap tp tula rege bole tahan mhl juga ..xpuas mkn hehe

    ReplyDelete
  6. Sedap.. ai suka aiskrim ni..

    ReplyDelete
  7. Ramai dah up mcflurry durian ni kak. Sampai ana rasa nak beli juga. Tp confirm2 dekat sini pun out of stock. Ada rezeki nak cuba juga lah.

    ReplyDelete
  8. Saya suka sangat! dapat juga rasa beli kat IOI Mall Puchong. Lepas tuh semalam pergi dekat Equine.Dah habis pulak. Orang Malaysia ni memang suka durian and benda2 manis ni. Termasuklah yang menaip ni ha. Hehehe..cuma kena control ajer..tak leh banyak sangat. HAHA

    ReplyDelete
  9. Fuyooo perisa durian pulak..tak rasa lagi yang terbaru ni..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -