Shoplinks.Asia

bliv MASK UNTUK MENCANTIKKAN KULIT

b.liv MASK UNTUK MENCANTIKKAN KULIT , bila usia semakin meningkat ni. Mummy kena mementingkan penjaan kulit. Umur dah menghampiri 40an. Da...

b.liv MASK UNTUK MENCANTIKKAN KULIT , bila usia semakin meningkat ni. Mummy kena mementingkan penjaan kulit. Umur dah menghampiri 40an. Dah nampak kolagen mula hilang, garisan kedut semakin banyak. Oleh itu, mummy tak lupakan untuk merawat kulit mummy agar segar dan cantik dengan masker dari b.liv (sebutannya believe)

bliv MASK UNTUK MENCANTIKKAN KULIT





b.liv adalah produk keluaran Cellnique Cosmaceutical Sdn Bhd yang di formulasi dari negara KOREA. Mummy telah mencuba masker b.liv hydrate away, soothe me now, age eraser dan 02 bubbly bright

The fiber structure of Nano Bio-Cellulose is 1/1000 times thinner than human hair. Hence, it enables the mask to retain a high volume of serum, allowing deeper contact of the skins crevices and wrinkles.


b.liv MASK AGE ERASER



b.liv age eraser ni sangat best sebab mummy suka dengan kesannya yang boleh nampak secepat 28 hari.

muka sebelum bermask

Selepas 28 hari memakai b.liv masker Age Eraser, kulit boleh dapat keputusan seperti :-

Complexion radiance meningkat 89.1%
Kulit muka firm meningkat 49.3%
Fine lines kulit kedut berkurang 30.1%

Bahan aktif yang ada dalam b.liv mask Age Eraser ialah Palmitoyl Hexapeptide-12 bertindak seperti botox menegangkan kulit.
Palmitoyl pula untuk elakkan kulit stress dari gula, alkohol, UV light





CARA PAKAI b.liv Age Eraser

1. Buka sachet mask b.liv
2. keluarkan jaringan kain net dan lapisan pelindung
3. pakai mask dan ratakan keseluruh kulit
4. Buka selepas 15 - 20 minit
5. Urut essence berlebihan pada wajah
6. Teruskan dengan langkah penjagaan kulit yang lain.
7. Guna 2-3 kali seminggu untuk kesan yang lebih baik.


selepas 20 minit memakai b.liv mask age eraser

b.liv MASK HYDRATE AWAY DAN SOOTH ME NOW



Di kala holiday pun kami tetap bawa b.liv mask. Holiday..holiday jugaklah  kan. Kulit pun kena jaga juga !

Daddy memakai b.liv Hydrate Away yang di perbuat dari air kelapa mengandungi 3 bahan uatama lain juga iaitu Organic Algae, Rice Extract and Hyaluronic Acid.

b.liv mask Hydrate Away ini boleh membantu penghidratan kulit daddy sehingga meningkat ke 15.6% selepas 2 jam penggunaan b.liv mask Hydrate Away.



Mummy pulak, pekenakan b.liv mask Soothe me now. Di mana mask ini sangat sesuai dengan kulit yang bersifat sensitif.

b.liv mask Soothe me now di cadangkan untuk di pakai ketika waktu malam sebelum tidur untuk menenangkan kulit dan merehatkan kulit.

CARA PAKAI b.liv Hydrate Me Away dan Soothe Me Now :-
1. Buka sachet mask b.liv
2. keluarkan jaringan kain net dan lapisan pelindung
3. pakai mask dan ratakan keseluruh kulit
4. Buka selepas 15 - 20 minit
5. Urut essence berlebihan pada wajah
6. Teruskan dengan langkah penjagaan kulit yang lain.
7. Guna 2-3 kali seminggu untuk kesan yang lebih baik.


B.LIV O2 BUBBLY BRIGHT



b.liv O2 Bubbly Bright ni paling mummy suka sebab face mask ni lain dari yang lain.

Bila sapu rata di kukit muka. Dalam beberapa saat face mask ini akan jadi buih-buih kecil dan dalam beberapa minit buih-buih tu akan hilang.

Mummy usapkan rata selepas buih kecil tersebut hilang dan cuci dengan air suam selepas beberapa mnit.

Hasilnya? Kulit mummy jadi lembut dan nampak segar.

Face mask ini bertindak sebagai exfoliation untuk elakkan kulit menjadi kusam

O2 bubbly bright yang mengandungi red soft cellulose beada pula yang bertndak menyahkan kulit mati dan jadikan kulit menjadi lembut.

Red beads (biji merah) mengandungi Vitamin e di mana membantu kulit dari mempercrptkan penuaan dan melembabkan kulit.




Siap ada money back guarantee tau ! 

CARA SIMPAN DAN GUNA O2 BUBBLY BRIGHT

1. Pastikan jar O2 Bubbly Bright tutup rapi bersama spatulanya..

2.  O2 di formulasi dari bebola halus, memang akan nampak bebola halus kecil di dalamya. So, jangan risau ye !

3. Penting menggunakan spatula semasa mengambil o2 bubbly bright untuk mengelakkan kerosakan pada mask tersebut


4. Jangan sesekali menggunakan jari semasa mengambil o2 bubbly bright


Tadaa...kulit mummy nampak sihat, kan? Bagi yang nak kulit nampak cantik dan sihat. Jom cantikkan kukit dengan b.liv Mask.

Boleh beli di website b.liv dengan masukkan kod AZLINDA25. InsyaAllah...murah dari biasa !

Maklumat lanjut, boleh layari :-
Website: www.bliv.com.my

b.liv produk boleh didapati di Sasa dan major online platform (Hermo, Lazada, 11street dan GEMFIVE).


You Might Also Like

5 comments

  1. Wah bestnya ada super best Mask ne. Nak try jugak

    ReplyDelete
  2. Akak pun baru berjinak2 dengan mask2 ni..Kalau tak sebelum ni, tak pandang pun..haha..

    ReplyDelete
  3. Wah cantiknya kulit akak lepas pakai bliv ni. Kena cuba juga ni.

    ReplyDelete
  4. Macam best mask nie Linda.. macam tertarik nak cuba..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -