Shoplinks.Asia

ENCHANTEUR PERFUMED BODY LOTION 24 JAM MELEMBABKAN DAN MELEMBUTKAN KULIT SEPANJANG HARI

ENCHANTEUR PERFUMED BODY LOTION 24 JAM MELEMBABKAN DAN MELEMBUTKAN KULIT SEPANJANG HARI . MummyLinda ni, kekadang suka berjimat cermat pak...

ENCHANTEUR PERFUMED BODY LOTION 24 JAM MELEMBABKAN DAN MELEMBUTKAN KULIT SEPANJANG HARI . MummyLinda ni, kekadang suka berjimat cermat pakai minyak wangi. Kalau duduk dalam ofis, tak ada appointment luar. MummyLinda lebih suka pakai perfumed body lotion je. Tu pun dah wangi satu ofis. Perfumed body lotion terbaru mummyLinda dari jenama Enchanteur. Tapi kali ini, jenis 24 jam melembabkan dan melembutkan kulit. Sesuai sangat lah untuk mummyLinda yang duduk dalam ofis yang ber air cond, kan !

Kalau perasan, sebelum ini mummy ada pakai juga ENCHANTEUR BODY LOTION jenis SATIN SMOOTH dan MOISTURE SILK.

Boleh baca di : SINI dan SINI


NCHANTEUR PERFUMED BODY LOTION 24 JAM MELEMBABKAN DAN MELEMBUTKAN KULIT SEPANJANG HARI


ENCHANTEUR PERFUMED BODY LOTION 24 JAM MELEMBABKAN DAN MELEMBUTKAN KULIT SEPANJANG HARI


ENCHANTEUR PERFUMED BODY LOTION 24 JAM MELEMBABKAN DAN MELEMBUTKAN KULIT SEPANJANG HARI ini dirumus khas dari air mawar, ekstrak lily putih dan minyak zaitun.

Hasil gabungan ketiga-tiga bahan semulajadi ini akan meresap jauh ke dalam kulit bukan sahaja untuk memelihara dan melembap, malah menyuburkan kulit agar kekal lembut, licin dan awet muda. 

Produk ini berasaskan air dan tidak meninggalkan kesan berminyak dan melekit pada tangan mahupun badan. Teksturnya yang halus dan baunya yang harum mampu membekalkan kelembapan dan penghidratan sehingga 24 jam. 

Wangiannya yang diinspirasikan Enchanteur France mampu menyemarakkan dan menghidupkan detik-detik romantis.

3 VARIASI ENCHANTEUR PERFUMED BODY LOTION 24 JAM MELEMBABKAN DAN MELEMBUTKAN KULIT SEPANJANG HARI


NCHANTEUR PERFUMED BODY LOTION 24 JAM MELEMBABKAN DAN MELEMBUTKAN KULIT SEPANJANG HARI


ENCHANTEUR Charming (direka untuk wanita yang sensual, elegan dan sofistikated)

Wangian yang sepadan dengan personaliti sofistikated, kewanitaan yang bergaya melalui gabungan eksotik Rose dan Muguet (Lily) yang diserlahkan dengan Citrus dan Aldehydes. Ia kemudian disuami dengan bauan halus nota Musk dan Cedarwood yang pasti melengkapkan gaya dalaman anda dengan sempurna.



NCHANTEUR PERFUMED BODY LOTION 24 JAM MELEMBABKAN DAN MELEMBUTKAN KULIT SEPANJANG HARI

ENCHANTEUR Romantic (dicipta untuk membangkitkan keceriaan dan aura kewanitaan)

Aroma keceriaan yang terhasil dari aroma Mandarin yang menyegarkan, bunga Violet dan Galbanum yang menjadi simbolik permulaan sebuah cinta yang indah. Sama seperti cinta sejati yang tumbuh mewangi, haruman ROMANTIC ini berkembang mekar dengan Bulgarian Roses dan White Jasmine yang dicampur dengan wangian Mimosa dan Orange Flower. Tarikan aroma Sandalwood dan Vanilla yang berkekalan ini bagai menghimpun kesemua aroma ini di dalam sebuah simpulan ikatan cinta yang penuh dengan keajaiban.



NCHANTEUR PERFUMED BODY LOTION 24 JAM MELEMBABKAN DAN MELEMBUTKAN KULIT SEPANJANG HARI


ENCHANTEUR Alluring (dicipta untuk gadis mempersona, penuh semangat & misteri)

Haruman eksotik menggoda yang memberikan aura si gadis manis yang penuh misteri. Ia menggabungkan nota Bergamot dan Passion Fruit, meresap jauh kedalam haruman Mawar dan Iris yang memukau, dihangatkan oleh aroma Vanila, Musk dan Vetiver- mencipta wangian tersendiri yang penuh dengan keberanian.


Mummy suka sangat produk terbaru dari ENCHANTEUR ini. Selain mewangikan diri mummyLinda. Ianya juga banyak kelebihan lain. Dan, paling paling menarik. 

Harganya memang mampu milik !

Jom dapatkan BODY PERFUME ENCHANTEUR 24H di semua pasaraya utama, pasaraya hyper dan farmasi seluruh negara dengan harga RM11.90 (termasuk 6% GST) bagi saiz 220ml.


Untuk maklumat lanjut, sila layari :







You Might Also Like

4 comments

  1. Memang wangi losyen enchanteur ni kak. Harga pun mampu milik.

    ReplyDelete
  2. brand paling lama miza pakai since sekolah lagi sampai sekarang

    ReplyDelete
  3. Wangi kan Linda losyen Enchanteur nie..

    ReplyDelete
  4. Mak aina suka guna enchanteur ni, wangi ja.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -