Shoplinks.Asia

HAPPY BIRTHDAY MY EX BF A.K.A BELOVED HUSBAND !

HAPPY BIRTHDAY MY EX BF A.K.A BELOVED HUSBAND !  10.10 tempoh hari, merupakan birthday encik husband. Mummy beli, kan kek je. Sebab hadi...

HAPPY BIRTHDAY MY EX BF A.K.A BELOVED HUSBAND10.10 tempoh hari, merupakan birthday encik husband. Mummy beli, kan kek je. Sebab hadiah , husband dah dapat awal dua bulan aritu. Huhu ! Oleh kerana hadiah dah bagi, husband beritahu. Tak payah lah susah payah beli kek. Nanti tak habis, membazir pula.


HAPPY BIRTHDAY MY EX BF A.K.A BELOVED HUSBAND !



HAPPY BIRTHDAY MY EX BF A.K.A BELOVED HUSBAND !



Hari Selasa, ingatkan nak beli satay bawa balik rumah. Tapi, kedai peberet Tok Mak tu, tutup pulak. Satay lain, nanti Tok Mak tak nak makan. Sudahnya, mummy pun give up nak lanje apa.

Sampailah, Dhia Batrisya sound mummy,"mummy, mana kek hari jadi daddy?". "Tak baik tau tak belikan kek, nanti Tuhan marah !"


KEK BASKIN ROBBINS UNTUK BIRTHDAY HUSBAND DAN ANAK !


Balik dari kerja, zassssss mummy singgah Baskin Robbins Bukit Jelutong (tak jauh dari ofis mummy). Dalam, hati nekad jelah beli kek aiskrim ini. Kalau kek biasa tak boleh habis. Insyaallah yang ni boleh habis. Sebab budak-budak 2 ketui tu suka aiskrim.


HAPPY BIRTHDAY MY EX BF A.K.A BELOVED HUSBAND !


HAPPY BIRTHDAY MY EX BF A.K.A BELOVED HUSBAND !

Kek ni, merangkap kek birthday daddy dan birthday Dzal Aidi Fiqry. Dzal dah berbulan-bula zikir nak kek. Tiap kali lalu, kedai kek mesti dia tanya, "mana kek batman hari jadi abang".

Mummy betul-betul minta maaf. Kebetulan tahun ni, birthday Dzal jatuh pada 1 Syawal. Kedai kek semua tutup.

Mummy pula, baru sahaja lahirkan Daim Naufal. Dengan busy berpantang, busy check up kuning dan lain-lain. Lepas pantang pula, banyak program sana sini. Udahnya...memang tak dan beli kek Batman

HAPPY BIRTHDAY MY EX BF A.K.A BELOVED HUSBAND !

Kita celebrate sesama lah ye, kek ni pun best juga. Ada macam-macam karakter atas kek ni .Dzal pun setuju. Dia beritahu semua dalam rumah, tu. Ni kek birthday dia.

HAPPY BIRTHDAY MY EX BF A.K.A BELOVED HUSBAND !

Ya Allah, lega mummy. Lega bila anak happy dapat kek. Lega mummy dah tak de hutang kek dengan Dzal. Sorry nak! Mummy bukan buat-buat lupa. mummy ingat kek Batman abang tu. Tapi, tak dan nak tempah. InsyaAllah, next year ye !
HAPPY BIRTHDAY MY EX BF A.K.A BELOVED HUSBAND !


HAPPY BIRTHDAY MY EX BF A.K.A BELOVED HUSBAND !

HAPPY BIRTHDAY MY SAYANGSSSSSS BELOVED HUSBAND & BELOVED SON ! Moga di berikan kesihatan yang baik, di murahkan rezeki dan di panjangkan umur. Amiinnn YA Rabbalalamin. Mummy sayang semua !


HAPPY BIRTHDAY MY EX BF A.K.A BELOVED HUSBAND !
HAPPY BIRTHDAY MY EX BF A.K.A BELOVED HUSBAND !

Tahun ni, hadiah special untuk Mr Hubby. Hope you will like it ! We ~~~~~~~


You Might Also Like

5 comments

  1. happy belated busday utk husband linda...sedap kek baskin robbins

    ReplyDelete
  2. hepi bestday utk suami kak linda..:)

    ReplyDelete
  3. Happy Belated Birthday untuk suami Linda n Abang Dzal.. :)

    ReplyDelete
  4. Happy belated birthday ex bf Linda ye..bila dah berkeluarga ni seronok sambut birthday dengan anak- anak kan

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -