Shoplinks.Asia

M&M'S PEANUT BUTTER SEDAP !

M&M'S PEANUT BUTTER SEDAP ! Ada orang kata, salah satu cara nak hilangkan stress ialah dengan menjaga pemakanan. Antara makanan y...

M&M'S PEANUT BUTTER SEDAP ! Ada orang kata, salah satu cara nak hilangkan stress ialah dengan menjaga pemakanan. Antara makanan yang boleh mengurangkan stress ialah dengan memakan coklat. Mummy ini sejenis suka juga coklat. Tapi, tak addicted sangat. Chocolate plain pun mummy tak gemar sangat. Lebih suka coklat yang ada kekacang seperti badam, gajus dan peanut butter.

M&M'S PEANUT BUTTER SEDAP !


M&M'S PEANUT BUTTER SEDAP !

Coklat peanut butter pun layan, tau ! Mummy jumpa M&M's Peanut Butter ini kat pasaraya Giant. Harga pun tak mahal dalam RM3-4 je (exact harga..dah lupa..sorry !)


M&M'S PEANUT BUTTER SEDAP !

Ni bentuk dalam M&M'S PEANUT BUTTER , ada coklat dan ada peanut butter dalamnya. Rasanya pulak, manis, masin dan lelemak. Pergggghh memang layan sangat tau ! Memang hilang stress dapat M&M'S PEANUT BUTTER ni :)

Ada orang kata, makan coklat boleh buat gemuk. Tapi, mummy memang dah gemuk dah pun hehehe

You Might Also Like

10 comments

  1. dah le m&m, peanut butter lak tu. mmg package laa

    ReplyDelete
  2. sedapnyaaa..
    tapi skrg ni tgh kurangkan makan manis..
    dlm tempoh berdiet..hihihi

    ReplyDelete
  3. Ada flavor baru ye. Ana suka juga makan M&M ni. Ingat lagi tag line dia "cair dimulut tidak di tangan". Hehe

    ReplyDelete
  4. ampun !! mana plak nak mencari ni.. dah la tengah detox.. meminta tau entri ni.. hee~

    ReplyDelete
  5. Dah now terbayang nak M&M's lah pula. Dalam hujan-hujan nie, perut memang sesuka hati berdendang manja. Haha

    ReplyDelete
  6. Im a die hard fan of these evil little magnets! Cant just eat one. Always pick them up from KL on our layover!

    ReplyDelete
  7. Baru saya tahu m&m Ada peanut butter..Nak Cari Kat kedai la

    ReplyDelete
  8. I haven had any chocolates in awhile, after seeing this it's so tempting, maybe I'll get a packet tmrw hehehe

    ReplyDelete
  9. 1st time tahu ade M&M peanut butter. Agak-agak macam mana rasa dia eh? Nak kena try ni. Nanti gi shopping makanan boleh ambil ni sekali.

    ReplyDelete
  10. We really love eating chocolates, this M&M peanut butter is really yummy. My kids are always craving for chocolate and I want to buy a M&M peanut butter for them

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -