Shoplinks.Asia

TEMPAH MUG DI WEPRINTGIFT

TEMPAH MUG DI WEPRINTGIFT  . Yeay...Mug gambar kami sekeluarga ketika bercuti di Genting Highlands siap dah ! Galak mummy menempah memori...

TEMPAH MUG DI WEPRINTGIFT . Yeay...Mug gambar kami sekeluarga ketika bercuti di Genting Highlands siap dah ! Galak mummy menempah memori di Genting Highlands di mug. Kalau boleh semua memori indah-indah nak di mug kan ! Eh..melampau mummy korang ni. Sebelum memori tu hilang dalam ingatan. Jadi, cecepatlah mummy memorikan gambar kami sekeluarga di mug. Setiap kali nampak mug tu, memori indah-indah tu sentiasa dalam ingatan. InsyaAllah !

TEMPAH MUG DI WEPRINTGIFT


TEMPAH MUG DI WEPRINTGIFT


Kat mana mummy tempah Mug gambar kami sekeluarga ketika bercuti di Genting Highlands tu? Kali ini, mummy tempah mug dengan WePrintGift. 


TEMPAH MUG DI WEPRINTGIFT


Sebelum dorang print, dorang siap minta kita confirmkan design dan artwork. Once confirm, baru WePrintGift buat print. Bagus kan customer servis mereka?


Sebelum mummy cerita panjang lebar tentang mug yang mummy tempah di WePrintGift. Jom baca serba sedikit tentang apa itu WePrintGift.





Tentang WePrintGift


WePrintGift adalah portal perhidmatan prinitng online. Yang menyediakan lebih 3,000 produk untuk kegunaan sendiri atau hadiah. 

Produk dari WePrintGift ini sangat berkualiti tinggi, user-friendly design tools and printing yang tahan lama

Selain itu, apa yang mummy sukakan tentang WePrintGift ini ialah ada jaminan wang 100% (money back guarantee) dan servis yang terbaik dari pihak customer servisnya.


Tempahan Mug Dengan Design Sendiri


Kalau kita perhatikan, mug sangat popular untuk di jadikan cenderahati buat yang tersayang atau diri sendiri.

Kadang kala, cenderahati kenduri pun mummy dapat mug !

Mummy pun sama gak, menempah juga mug di WePrintGift. Mug mereka menggunakan heat transfer printing technology. Sebab tu gambar mudan tulisan mug mummy nampak menarik dan jelas.


Kalau korang nak tempah mug di WePrintGift. Boleh design di website atau upload design sendiri dari Adobe Photo atau illustrator.



TEMPAH MUG DI WEPRINTGIFT

8 sebab Mummy Tempah Mug Dari WePrint Gift :


  • Dibuat dari bahan ceramic
  • Saiz 3.25" diameter dan 3.75" tinggi
  • Boleh digunakan dalam Dishwasher dan juga Microwave
  • Terdapat juga saiz 11oz
  • Kualiti Premium dan Grade AA
  • Dicetak sepenuhnya dengan monogram, logo dan sebarang permukaan imej
  • Cetakan pilihan sama ada dari jenis Glossy ( berkilat ) atau Matte ( tidak berkilat )
  • Tiada had minimum pembelian ( No minimun order MOQ )

Cara Order Mug di WePrintGift


Cara nak order mug di WePrintGift ini mudah sahaja. Masuk ke website WePrintGift

Langkah 1 – Pilih produk


Langkah 2 – Pilih design


Langkah 3 – Buat order


Selanjutnya, tentang WePrintGift layari :-


Email: enquiry@weprintgift.com




You Might Also Like

15 comments

  1. Kita pun buat jugak..yeay..hehe

    ReplyDelete
  2. Senang je nak order cuma 3 langkah je. Cantik Pula tu

    ReplyDelete
  3. Cantiklah. best kalau buat koleksi ni. Happy je tgk muka sendiri dan family kan.

    ReplyDelete
  4. Lebih 3000 produk means ada banyak la pilihan barangan yang boleh kita pilih. Btw, berapa kos untuk mug tu ya?

    ReplyDelete
  5. Cantik gak mug ni...org kahwin bole la bagi hadiah letak pux pengantin tp mahal la kan klu nak buat bnyk...

    ReplyDelete
  6. Mesti bestkan ada mug custom made.. boleh letak gambar sebagai motivasi masa sarapan pagi..

    Sekarang takpaya susah nak cari kedai tempah mug..

    ReplyDelete
  7. ini alternatif hadia buat si doi nih. udah murah gampang terus bisa sesuka hati desain nya :D

    ReplyDelete
  8. Wahh nampak menarik... Letak gambar sendiri lagi tu mengimbau memori betul hahhaa

    ReplyDelete
  9. wahh..senang la..nanti nak tempah juga..comel je kalo print kat mug

    ReplyDelete
  10. cantiknya...next year bagi akak hadiah birthday mug ada gambar kita eh..hehehehe

    ReplyDelete
  11. Walaupun mug dah banyak kat rumah, mesti ada mug yang jadi special. Mug tu la kita bawa pi office. Bleh la mengubat rindu kat anak-anak di taska. Dah kenapa cerita sedih plak ni. hahahahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -