Shoplinks.Asia

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM MINYAK WANGI HARUMAN TERKINI TANPA ALKOHOL

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM MINYAK WANGI HARUMAN TERKINI TANPA ALKOHOL | Minyak wangi antara barang yang wajib mummy pakai. Bauan yang ...

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM MINYAK WANGI HARUMAN TERKINI TANPA ALKOHOL | Minyak wangi antara barang yang wajib mummy pakai. Bauan yang menyenangkan akan membuatkan jiwa mummy lebih yakin dengan diri sendiri.

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM MINYAK WANGI HARUMAN TERKINI TANPA ALKOHOL

Lagi mudah jika minyak wangi tu boleh di bawa keman-mana. Seperti ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM MINYAK WANGI HARUMAN TERKINI TANPA ALKOHOL . Sebab mummy senang nak pakai semula. Wangian sebenarnya dapat mencipta daya tarikan penuh “scent-sasi” dan memberi impresi yang berkekalan. Okay mesti korang nak tahu kan, kenapa mummy memilih ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM MINYAK WANGI HARUMAN TERKINI TANPA ALKOHOL ?

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM MINYAK WANGI HARUMAN TERKINI TANPA ALKOHOL 


ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM MINYAK WANGI HARUMAN TERKINI TANPA ALKOHOL

Sebelum mummy beritahu kenapa mummy sukakan ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM MINYAK WANGI HARUMAN TERKINI TANPA ALKOHOL 

Jom kita berkenalan dengan variasi pilihan ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM MINYAK WANGI HARUMAN TERKINI TANPA ALKOHOL 


VARIASI ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM MINYAK WANGI HARUMAN TERKINI TANPA ALKOHOL 


ENCHANTEUR telah memperkenalkan wangian terbaharu mesra beg tangan iaitu ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM dalam bentuk bebuli (roll-on) – yang boleh didapati dalam saiz padat 9ml. Rangkaian ini merupakan inspirasi personaliti gadis-gadis Paris yang feminin namun penuh dengan tenaga dan sentiasa menyerlah. 

Dengan usaha sama bersama pencipta wangian Perancis, ENCHANTEUR menterjemahkan personafikasi keempat empat gadis ini pada pakej pembungkusan yang menarik. Dilancarkan dalam empat variasi wangian dari rangkaian ENCHANTEUR PARIS, iaitu Belle Amour dan Adore serta wangian baharu iaitu Cheri dan Jolie yang lahir dari inspirasi trend bunga semasa.



ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM MINYAK WANGI HARUMAN TERKINI TANPA ALKOHOL


ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM – Jolie (Lovely)

Kombinasi keanggunan Rose, Honey dan Pear amat sepadan dengan personaliti santai bersahaja yang gemar meluangkan masa dengan rakan-rakan, atau insan instimewa. Aroma lembut dengan bauan bunga amat sesuai digunakan untuk memberikan ‘mood’tenang ketika bersama pasangan. Kemasan biru denim menjadikan anda kekal anggun di pandangan dan tetap disukai.


ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM MINYAK WANGI HARUMAN TERKINI TANPA ALKOHOL

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM – Cheri (Darling)


Buat yang berhati muda remaja, kami persembahkan bauan yang enak dan manis untuk memastikan anda tersenyum sepanjang hari. Bagi si gadis yang gemar menyebarkan kegembiraan kepada orang-orang sekelilingnya, aroma Apple, Cherry Blossom dan Vanilla yang lazat bakal mencuri hati dan mendapat perhatian ramai.


ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM MINYAK WANGI HARUMAN TERKINI TANPA ALKOHOL

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM – Adore (Adorable)


Haruman ‘signature’ ini mencetuskan kegembiraan, keyakinan dan daya tarikan yang abadi. Rona pembungkusan ungu ini mengandungi sensasi aroma Wild Jasmine, Pink Mimosa dan Golden Pear sepadan dengan si gadis yang elegan, anggun dan manis pada malam temujanji romantisnya. Cipta kesan berpanjangan pada temujanji anda dah penuhi hatinya dengan dambaan kasih padamu.



ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM MINYAK WANGI HARUMAN TERKINI TANPA ALKOHOL

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM – Belle Amour (Beautiful Love)


Ciptaan dari aroma yang menawan yang mampu membuat jantungmu berdegup dan meransang deria. Pembungkusan merah jambu ini bakal mengimbau memori si gadis pada saat temujanji pertama manakala campuran Apple Melon, Blackcurrant dan Pink Rose Paris amat sesuai dengan gadis berpersonaliti romantis dan menawan. Belle Amour membolehkan anda menikmati setiap kenangan manis dengan yang tersayang, dan menjadikanmu teman istimewanya selamanya.

6 SEBAB MUMMY MEMILIH ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM 

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM MINYAK WANGI HARUMAN TERKINI TANPA ALKOHOL

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM dirumus khas tanpa alkohol, menjadikannya pilihan yang sesuai untuk pengguna beragama Islam kerana sesuai dibawa sembahyang tanpa perlu mencuci wangian. 

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM MINYAK WANGI HARUMAN TERKINI TANPA ALKOHOL | Minyak wangi antara barang yang wajib mummy pakai. Bauan yang menyenangkan akan membuatkan jiwa mummy lebih yakin dengan diri sendiri.


ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM BERBENTUK ROLL-ON mudah di pakai dan mudah di bawa. Mummy memang standby 1 letak dalam handbag. Kalau ada meeting yang urgent atau tetiba nak jumpa orang. Senang ! Hanya calit-calitkan sahaja di nadi.


ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM baunya sangat sedap, tak memeritkan hidung atau bau tengik sebelum atau selepas pakai. Malah, mummy terasa fresh setiap masa.

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM boleh juga mix and match dengan bauan yang lain. Sesetengah minyak wangi kalau baunya di campur akan jadi bau yang tidak menyenangkan. Tapi, ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM ini tak ye ! Korang boleh campurkannya untuk menjadikannya bau yang lain dan sedap.

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM di formulasi berasaskan minyak. Oleh itu, ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM ini membolehkan aromanya bertahan lebih lama.

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM ini sangat murah dan mampu milik


ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM MINYAK WANGI HARUMAN TERKINI TANPA ALKOHOL 9ML BERHARGA RM9.90


ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM MINYAK WANGI HARUMAN TERKINI TANPA ALKOHOL | Minyak wangi antara barang yang wajib mummy pakai. Bauan yang menyenangkan akan membuatkan jiwa mummy lebih yakin dengan diri sendiri.

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM ini murah dan mampu milik tau. Hanya RM9.90 (Semenanjung) dan RM10.40 (Sabah Sarawak).

Nak dapatkan ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM ini di mana? Ha..korang boleh pergi dapatkannya di Watsons, Guadian, AEON Wellness, Mydin, The Store serta pasaraya dan pasar mini di seluruh negara. 



You Might Also Like

22 comments

  1. Waaa bagusnya enchanteur buat macam ni. Mudah simpan dalam beg.

    ReplyDelete
  2. senang packaging camni kalo nk bw travel

    ReplyDelete
  3. Memang wangi dan mudah nak dibawa..

    ReplyDelete
  4. Wangi kan. Ai suka sangat jolie dan belle amour. memang kena dengan taste ai.

    ReplyDelete
  5. Bestnya kak. Mudah nak bawa. Wangi pula tu.

    ReplyDelete
  6. Semuanya wangi2 belaka.. suka sangat2 dengan semua baunya.. lepastu senang dibawa pula tu.. rugi siapa tak grab kan..

    ReplyDelete
  7. Alalalala. Comelnya. Maka makin senang untuk sentiasa berpenampilan menarik dan berbau wangi kan. Tiada alasan dah.

    ReplyDelete
  8. Suka sebab comel, wangi dan sesuai letak dalam handbag...tak yah risau dah kalau terlupa pakai perfume

    ReplyDelete
  9. Adakah zaman minyak wangi pakai roll ni makin mendapat perhatian lak. Dulu ada jenama lain yang guna cara ni. Kalau nak hadiahkan pada yang istimewa boleh juga ni...

    ReplyDelete
  10. I like the small bottle packaging, it is so convenient to carry around inside my handbag :)

    ReplyDelete
  11. suka sangat dengan adanya saiz yang comel senang dibawa...kemana saja... wangi semerbak

    ReplyDelete
  12. packaging dia nampak menarik... tertarik la pulak... kalau dijadikan hadiah pun sesuai sangat nie...

    ReplyDelete
  13. Kalau sis dapat ni, sure akan jadi harta anak..hehehe. Hari tu dapat yg besar pun dah jadi hak milik mutlak dia...:D

    ReplyDelete
  14. I'm using Enchanteur Paris Petite Parfum. Not too strong and it had a natural scent.

    ReplyDelete
  15. Mama mmg suka perfume comel2 mcm ni.. kompem wangi kan

    ReplyDelete
  16. Serious bau dia best..luqman pakai jgk sebenarnya hahaha. Selagi bau sedap pakai jer..yang luqman pernah try ADORE tuh. hehe

    ReplyDelete
  17. Suka bau dia yg memang wangi plus saiz comel ni senang nak bawa ke mana je...

    ReplyDelete
  18. The price is really affordable plus I like perfume without alcohol it tends to stay longer.

    ReplyDelete
  19. Bau Enchanteur best! Siqah paling suka Adore. Saiz yang kecil pun mudah untuk dibawa dalam handbag. Sentiasa wangi lah nampaknya. Hihi

    ReplyDelete
  20. Great sharing and i like your picture so much. Looks so nice. Now i know what to get for my friend who will be celebrating her birthday this coming Saturday. Thank you for the recommendation.

    ReplyDelete
  21. Kecik je, senang lah nak selit dalam beg.
    Ni ala-ala purse concentrate dari A*on suatu masa dulu..tapi sekarang diorang dah tak keluarkan dah perfume saiz kecik macam ni T_T

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -