Shoplinks.Asia

Shopee Jualan Murah Super 11.11 Acara Jualan Mega Akhir Tahun Yang Paling Sensasi

Hai korang...dah Bersedia untuk Jualan Murah Super 11.11 Shopee  Acara Jualan Mega Akhir Tahun Yang Paling Sensasi ke? Mummy memang peminat...

Hai korang...dah Bersedia untuk Jualan Murah Super 11.11 Shopee Acara Jualan Mega Akhir Tahun Yang Paling Sensasi ke? Mummy memang peminat portal online shopping SHOPEE tau. Kalau time tak sales pun mummy rajin belek SHOPEE , apatah lagi kalau 11.11 SUPER SALES kan? Haruslah mummy menjadi salah seorang penunggu setia di SHOPEE !


Shopee Jualan Murah Super 11.11 Acara Jualan Mega Akhir Tahun Yang Paling Sensasi






Sebelum ini, Hari Membeli-belah Dalam Talian 9.9 telah berjaya di jayakan oleh Shopee iaitu platform e-dagang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan.

Kali ini, SHOPEE akan memulakan musim akhir tahun dengan melancarkan Jualan Murah Super 11.11 dari 1 hingga 11 November.

Korang boleh bersedia menghadapi tawaran hebat berganda termasuk Jualan Murah RM11, penghantaran percuma, hadiah harian dan banyak lagi. Dengan sokongan daripada jenama ternama seperti Petronas, Digi dan Watsons serta rakan rasmi seperti Ambank, CIMB, Maybank, Public Bank dan RHB, Jualan Murah Super 11.11 Shopee dijangkakan akan menjadi acara jualan mega akhir tahun yang paling sensasi. 




“Hari Membeli-belah Dalam Talian 9.9 pada bulan lepas mencatat kejayaan besar kerana kami merekodkan peningkatan pesanan sebanyak tiga kali ganda dan trafik pengguna sebanyak lima kali ganda dalam tempoh 24 jam. Sokongan memberangsangkan daripada semua pengguna kami mendorong kami untuk melancarkan Jualan Murah Super 11.11 ini. Kali ini, kami menampilkan lebih daripada 3,000 jenama dan usahawan pilihan yang menawarkan potongan harga berganda sehingga 90% dan lebih 100,000 produk yang dibawah Jaminan Harga Terendah Shopee,” kata Ian Ho, Pengarah Urusan Serantau Shopee. 



Pengumuman Bajet 2018 baru-baru ini telah menggariskan e-dagang sebagai salah satu pemacu utama ke arah membangunkan digital ekonomi Malaysia, yang dijangka boleh menarik pelaburan sebanyak RM700 juta dan menawarkan 2,500 peluang pekerjaan. Sebagai platform e-dagang yang terkemuka di Malaysia dengan lebih daripada 150,000 usahawan aktif, Shopee komited untuk menyokong perusahaan kecil dan sederhana tempatan dan membantu mereka membina perniagaan e-dagang menerusi insentif komisyen sifar (0), penghantaran percuma ke seluruh Malaysia dan kempen mega seperti Jualan Murah Super 11.11 Shopee untuk meningkatkan pendapatan mereka. 



“Kami teruja dapat menyertai Jualan Murah Super 11.11 Shopee tahun ini sebagai salah satu rakan niaga rasmi. Tempoh akhir tahun adalah masa kemuncak untuk orang ramai membeli-belah sebagai persiapan sempena tahun baru atau sebagai hadiah. Kami gembira Shopee menerajui trend ini secara dalam talian dan melancarkan satu kempen yang memberikan penjimatan berganda di samping memudahkan pengguna untuk memenuhi keperluan membeli-belah sempena musim perayaan ini,” kata How Lih Ren, Ketua Jabatan iTelco Digi. 



Bermula 1 November, pengguna Shopee boleh menikmati potongan harga bagi pelbagai jenis produk dari kategori popular termasuk 3 pusingan ‘Shocking Sale’ setiap hari yang menampilkan koleksi 50 jenis produk kegemaran pada harga terendah. Permainan ‘Spin to Win’ juga dilancarkan semula dengan pelbagai jenis hadiah bernilai sehingga RM300,000 untuk dimenangi setiap hari. Keseronokan ini meningkat pada hari Kempen Jualan Murah Super 11.11 Shopee yang membariskan tawaran tanpa henti selama 24 jam termasuk jualan murah RM11, penghantaran percuma dengan pembelian minima RM20, potongan harga atas produk berjenama popular di Shopee Mall dan banyak lagi. Selain itu, lebih 100,000 produk yang dijamin pada harga terendah. Sekiranya mana-mana pelanggan terjumpa produk yang sama dijual pada harga yang lebih rendah di platform lain, Shopee akan memberi ganti rugi sebanyak 120% perbezaan harga tersebut. 


Shopee Jualan Murah Super 11.11 Acara Jualan Mega Akhir Tahun Yang Paling Sensasi


Jualan Murah Super 11.11 Shopee Acara Jualan Mega Akhir Tahun Yang Paling Sensasi


“Jualan Murah Super 11.11 Shopee merupakan masa terbaik untuk anda mendapatkan potongan harga terhebat bagi memenuhi keperluan membeli-belah sempena musim perayaan. Kami berharap anda semua boleh menyertai acara jualan mega akhir tahun yang paling sensasi,” tambah Ho.


Ha..menarik kan ! Selamat bershopping ya, semua. Jangan lupa.tarikh keramat 11.11


You Might Also Like

9 comments

  1. tertunggu2 juga ni. nak cari air fryer

    ReplyDelete
  2. Ada jualan murah kat Shopee lagi..

    ReplyDelete
  3. yg kaki shopping online sure tk sbr tgu 11/11 ni kn

    ReplyDelete
  4. adui elergik la dengan sale sale. huhuhu

    ReplyDelete
  5. Kaklong pun dah terjebak beli semalam, tak sabar punya pasal..
    Ni pun ada banyak item masuk shopping cart. Nak tunggu 11/11 ni.
    Ui, tak sabar :D

    ReplyDelete
  6. wahhh.. jadi makin tak sabar menunggu ni.. hehehehee.. :)
    tapi Shopee ni guna penghantaran macam mana eh..? GDex ke CityLink ke atau ikut produk yang kita beli..?

    ...

    ReplyDelete
  7. Yang kaki shopping, pasti menunggu tarikh keramat 11.11. :D

    ReplyDelete
  8. Shopee memang murah sekali ya ..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -