Shoplinks.Asia

TAK TUN TUANG NI FEMES BETUL LAH !

TAK TUN TUANG NI FEMES BETUL LAH ! Aku belum mandi.. tak tun tuang tak tun tuang. Aku sudah mandi ..tak tun tuang.. tak tun tuang. Huargh....

TAK TUN TUANG NI FEMES BETUL LAH ! Aku belum mandi.. tak tun tuang tak tun tuang. Aku sudah mandi ..tak tun tuang.. tak tun tuang. Huargh...terjebak pulak mummy ko ni dengan ayat TAK TUN TUANG..TAK TUN TUANG

TAK TUN TUANG NI FEMES BETUL LAH ! 


Sebenarnya TAK TUN TUANG NI adalah lagu dari negara jiran kita INDONESIA. Dari sumber-sumber tertentu mengatakan tak ada makna specific pun TAK TUN TUANG ni. Kiranya lagu just for fun je.

Lagu TAK TUN TUANG ni dah lama berada dalam industri muzik. Kira-kira setahun yang lalu. Tapi, bebaru ni jadi femes kat Malaysia


LIRIK LAGU TAK TUN TUANG



Apa-apa pun, jom kita tengok dulu LIRIK LAGU TAK TUN TUANG




Lirik Lagu Minang Tak Tun Tuang - Isil / Upiak Isil 
Aku belum mandi 
Tak tuntuang tak tuntuang 
Tapi masih cantik juga Tak tuntuang tak tuntuang 
Apalagi kalau sudah mandi tak tuntuang 
Pasti cantik sekali 
Kalau orang lain melihat aku tak tuntuang 
Badak aku taba bana Tak tuntuang tak tuntuang 

Tapi kalau langsuang di idu tak tuntuang 
Astaghfirullah baunya 
Kalau cowok ganteng yang lewat 
Aku acuah je nyeh 
Kalau apak gaek yang lewat 
Aku aniang je nyeh 
Yang penting indak 
Manggaduah urang tak tuntuang 
Walau acok galak surang 
Tak tuntuang tak tuntuang 
Walau sangko urang 

Awak dalang tak tuntuang Tapi hati isil sanang... iiiyesss Musik*~* 

Aku belum mandi 
Tak tuntuang tak tuntuang 
Tapi masih cantik juga
 Tak tuntuang tak tuntuang 
Apalagi kalau sudah mandi tak tuntuang 
Pasti cantik sekali Kalau orang lain melihat aku tak tuntuang 
Badak aku taba bana 

Tak tuntuang tak tuntuang 
Tapi kalau langsuang di idu tak tuntuang 
Astaghfirullah baunya Kalau cowok ganteng yang lewat 
Aku acuah je nyeh 
Kalau apak gaek yang lewat 
Aku aniang je nyeh Yang penting indak 
Manggaduah urang tak tuntuang 
Walau acok galak surang 
Tak tuntuang tak tuntuang Walau sangko urang 
Awak dalang tak tuntuang Tapi hati isil sanang... iiiyesss

VIDEO TAK TUN TUANG






Hehehe..anak-anak pun start layan dah. Kadang-kadang best juga layan lelagu macam ni. Hilang stress sebab lagu dan videonya macam lawak sedikit !

You Might Also Like

23 comments

  1. Ahahaha. Mudahnya menjadi viral. Tapi kena beranilah jadi tak malu macam ni. Apapun, lagunya memang catchy dan liriknya pun kelakar dan senang untuk sing-along. Penyanyinya apatah lagi. Haha

    ReplyDelete
  2. errrr...agak annonying benornya..sorry..hehe

    ReplyDelete
  3. Hehehhe... viral lepas Jihan dengan Ngasrizal buat parody

    ReplyDelete
  4. hah femes tak tun tuang...tp mula2 tgk video ni aduhai tkleh tahan haha

    ReplyDelete
  5. Hahahaha...
    Lirik dia senang je, lagu pun pasal belum mandi...
    Tapi boleh jadi viral. Power betul...
    Kadang-kadang bila dah bermain dalam kepala, kejap2 je nyanyi... Hahahaha

    ReplyDelete
  6. Ada yang siap buat ring tone masa akak balik Seremban Sabtu lepas..stress dengar...

    ReplyDelete
  7. syafi pun dh boleh hafal lagu ni kak. bila dia dah selalu naynyi jadi nightmare buta ana pulak sampai tak leh nak tido teringat lagu tu. adehhh

    ReplyDelete
  8. Seriously lagu ni annoying tahap gaban hahaha,melekat kat kepala dah

    ReplyDelete
  9. lagu ni memang best dan catchy. memang terhibur sangat di kala stress memang buka lagu ni nak gembirakan hati, haha. sekarang neeza pun terikut nyanyi lagu ni dekat mana2 je. hahaha

    ReplyDelete
  10. Kita sambil mandi sambil nyanyi lagu ni wakakak memang syok kot hehehehehe..

    ReplyDelete
  11. Kelakar betul tengok video lagu tu...depan jam gadang lagi tuh! Sebelum ni nampak perkataan tak tun tuang di Fb tapi tak faham apa benda, dah baca sini, fahamlah apa bendanya tak tun tuang tu ha ha haaa.

    ReplyDelete
  12. Mmg viral betul lagu ni sekarang. Especially lepas keluar erra aritu

    ReplyDelete
  13. Tak suka lagu ni dgn kain batuk bagai. Anyway viral! Hehe. Jadi trend terus org nyanyi lagu ni ye

    ReplyDelete
  14. Tak Tun Tuang, tu la asyik samapai tiga perkataan ni dihashtag dan diposkan oleh rakan-rakan. Asalnya tak ambil pusing sangat. Memang jika dah tonton boleh melekat diminda. Hehe...

    ReplyDelete
  15. Hahahha..ni ke tak tun tuang nyerr...
    Kita lama x dengor radio melayu...
    So xtau sgt psal lagu2 viral ni..
    Asyik duk dengar mixfm ja dlm kereta tu😂..layan lagu2 old school

    ReplyDelete
  16. lepas baby shark, lagu ni pula viral. sampai orang yang buat cover pon boleh jadi famous. hahaha Iday suka versi siti nordiana and naim daniel. best dengar. hehehe baru tahu lirik dia. hehehe

    ReplyDelete
  17. lol i only got one question, what's the maksud of tak tun tuang?

    YourFinanceDoctor

    ReplyDelete
  18. Serabut dengaq lagu ni. Sesekali ok lah.

    ReplyDelete
  19. hahahaha power lagu Tak Tun Tuang ni. jadi viral dah

    ReplyDelete
  20. Penangan viral. Lepasni apa pulak yang viral. Tak tun tuang hihi

    ReplyDelete
  21. Hahaha.. femes betul lagu nie kan, tapi kelakar juga baca liriknya tu..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -