FREE BEARS ! HAPPY HOLIDAYS DARI WE BARE BEARS, CARTOON NETWORK

FREE BEARS ! HAPPY HOLIDAYS DARI WE BARE BEARS, CARTOON NETWORK  - Happy holidays uolss ! Pejam celik, pejam celik lagi beberapa minggu j...

FREE BEARS ! HAPPY HOLIDAYS DARI WE BARE BEARS, CARTOON NETWORK - Happy holidays uolss ! Pejam celik, pejam celik lagi beberapa minggu je nak masuk ke alam persekolahan (bagi yang bersekolah). Dhia punya orientasi di TABIKA insyaAllah lagi 2 minggu ni. Sekejap je anak-anak dah besar. Dah nak sekolah dah dorang ! Sobsss.. Sedih sebab dorang semakin membesar dah. Tak puas lagi dengan zaman dorang kecil.


Nasib baik ada 3 ekor beruang sampai. Terus perasaan sedih tu, menjadi gembira. Kitorang dapat surprise ni, ha.. Surprise kali ini, datangnya dari Cartoon Network (CN) ! Macam tetau je dorang yang kami ni baru balik holidays. Tetiba sampai je bungkusan FREE BEARS ! HAPPY HOLIDAYS DARI WE BARE BEARS, CARTOON NETWORKS ! Comel yakmat, FREE BEARS ! HAPPY HOLIDAYS DARI WE BARE BEARS, CARTOON NETWORK rasa macam mummy nak ketiga-tiga bears tu. Tak nak bagi anak-anak boleh, tak? Hahaha



FREE BEARS ! HAPPY HOLIDAYS DARI WE ARE BEARS, CARTOON NETWORK


FREE BEARS ! HAPPY HOLIDAYS DARI WE BARE BEARS, CARTOON NETWORK

"Dhia, we bare bears ni ada kat TV lah !" Mummy teruja nak bercerita dengan Dhia. 

"Dhia tahu..Dhia dah tengok cerita ni. Kat YouTube pun ada juga !" Balas Dhia.

Dalam hati terus berkata sendiri.."aku pulak yang ketinggalan ! Hahaha. Surprise tak menjadi ! "


FREE BEARS ! HAPPY HOLIDAYS DARI WE ARE BEARS, CARTOON NETWORK


APA ITU WE BARE BEARS ?


We are bears ni cerita baru yang mengisahkan 3 adik beradik beruang iaitu Grizzly bear, Panda bear, Ice bear.

Grizzly Bear

Badannya ditutupi dengan bulu berwarna coklat. Grizzly berbentuk sedang di mana tinggi dari Panda Bear tetapi rendah dari Ice Bear. Sifatnya adalah peramah, banyak bercakap dan hyper aktif !

FREE BEARS ! HAPPY HOLIDAYS DARI WE ARE BEARS

Panda Bear

Panda Bear pula, bulu badannya berwarna hitam dan putih. Panda Bear adalah beruang nombor dua. Cepat takut dan cepat nervous.

FREE BEARS ! HAPPY HOLIDAYS DARI WE ARE BEARS

Ice Bear

Ice Bear pula, beruang paling kecil (adik) kepada Gizzly dan juga Panda. Badannya berbulu putih. Ice bear sangat kuat, berani dan tidak gentar. 

Badannya besar dan lebih tinggi dari abang-abangnya. Dan juga lebih kuat dari kedua abangnya !


SAKSIKAN WE BARE BEARS DI CARTOON NETWORK (ASTRO 616)


Cerita We bare bears ni di tayangkan di televisyen channel Cartoon Network (CN)  ASTRO 616 pada 15 Disember 2017 jam 10.30 pagi & 9 mlm, 23 Disember 2017 jam 4 petang, 26 Disember 2017 jam 4.30 petang dan 30 Disember 2017 10.30 pagi.

FREE BEARS ! HAPPY HOLIDAYS DARI WE ARE BEARS

Juga, boleh semak jadual siaran di : http://whatson.astro.com.my/search/?q=we-are-bears 


Tentang Cartoon Network (CN), boleh terjah website mereka di : https://www.cartoonnetworkasia.com/

You Might Also Like

4 comments

  1. Alolo comeinya bears dorg.. Jeles tgk

    ReplyDelete
  2. Jangan kata budak..mak budak kalau dapat bears ni sure happy giler

    ReplyDelete
  3. Comelnya mummy bear tu.anak saya Zahra klu tgk ni, suka lah ni.

    ReplyDelete
  4. Comelnya bear nie Linda.. seronok anak-anak dapat suprised ya..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -