Jom Kenali Blogger Mimi Azirah

Jom Kenali Blogger Mimi Azirah - Siapa kenal dengan blogger Mimi Azirah ? Angkat tangan, please ! Yeayyyyy..samalah kita ! Mummy pun kenal...

Jom Kenali Blogger Mimi Azirah - Siapa kenal dengan blogger Mimi Azirah? Angkat tangan, please ! Yeayyyyy..samalah kita ! Mummy pun kenal dengan blogger Mimi Azirah. Sep sket ! 

Bagi yang tak kenal lagi siapakah blogger Mimi Azirah. Meh, mummy kenalkan.

Cerita mummy bercuti di Bali, 1 apa pun tak di blogkan lagi. Sibuk nak cerita pasal kawan blogger dulu, kan? Hehehe. Wajiblah, kan ! Pepatah pun ada menyatakan," berkawan biar beribu, musuh jangan di cari."  Tanpa kawan, siapalah mummy, di dunia blogging ni. Ewahh..

Jom Kenali Blogger Mimi Azirah

Jom Kenali Blogger Mimi Azirah

Siapa Mimi Azirah? Macamana mummy kenali blogger Mimi Azirah? Okay..ceritanya panjang sangat sangat sangat. Kalau nak tulis mahu 30 hari 30 malam tak siap. Jadi, mummy simpulkan je lah ye ! Mummy kenali Mimi Azirah ni, dah lama... waktu blogwalking. Ada yang tak tahu blogwalking tu apa? Blogwalking tu macam window shopping. Eh...tak lah, tipu je tau ! Hahaha. Blogwalking tu...jenjalan blog kawan-kawan blogger. Pastu, tinggalkan komen. Ni antara tips untuk dapatkan orang datang blog kita balik. 

Mummy kenal Mimi ...Tapi, tak mendalam sangat kenali beliau. Setelah di kenalkan oleh blogger Suria Amanda. Barulah, mummy kenali Mimi Azirah ni secara rapat. Baik orangnya, tak ada sifat dengki. Kalau nak minta bantuan atau pendapat Mimi juga tak lokek ilmu. Moga ada jodoh untuk berjumpa depan-depan. Sebab kami belum ada jodoh berjumpa lagi. Menyapa dalam Whatsapp sahaja kami ni. Hehehe. Tak pa la kan..nak jalinkan silaturrahim ni di mana-mana pun tak apa. 

Mimi Azirah empunya blog yang cantik dan selesa untuk di kunjungi. Sedap mata memandang...maka seronok kita nak baca blog Mimi. Mummy malas nak baca blog yang lama sangat loading, banyak iklan pop up sana sini, . Blog Mimi tak macam tu. Korang leh terjah sekarang, kalau tak percaya hehehe

Kerjaya Blogger Mimi Azirah

Mimi Azirah ni macam mummy juga. Blogger separuh masa. Dan seorang yang berkerjaya. Kerja di mana? Di PDRM ...yang ni tak samalah dengan mummy, mummy kerja swasta cabuk je. Jangan memain dengan Mimi tau ! Kang kena heret dalam masuk lokap. Baru tau...hehehe gurau je !

Jom Kenali Blogger Mimi Azirah

Blogger yang berkerjaya + part time blogger + isteri orang + mak orang. Fuh ! Bagi mummy, blogger Mimi Azirah ni SuperMak ! 

Pulak tu, bukan calang-calang blogger tau.! Bebaru ni, Mimi memang hand phone Vivo 7+ menang contest Vivo. Kalau dah menang blogger contest. Ni bermaksud, penulisan Mimi sangat mantap dan berkualiti. 

So..kalau korang nak Mimi menulis pun boleh gak.

Mimi buat juga.. review di blog dan media sosial. Korang boleh juga hubungi Mimi jika perlukan Mimi membuat promosi barangan atau bisnes korang.

Nak tahu lagi pasal Mimi Azirah? Eh..cukuplah tu. Abes cerita semua kang tak best lah pulak ! Korang nak kenal lagi mendalam dengan blogger Mimi Azirah yang putih dan comel ni.  

Korang kena pi terjah blog dan SocMed ( Socia Media) follow rapat-rapat tau  :-







You Might Also Like

12 comments

  1. Allah... Terharu sy baca entry akak nih... Terasa kerdil pula.. Tq kak

    ReplyDelete
  2. First time jumpa Mimi masa event launching ayam penyet best kat wangsa maju..kenal lama jugak sebab rajin blogwalking...the best part mimi ni tinggal kat Seremban..

    ReplyDelete
  3. Kak Sue baru ja kenal Mimi beberapa bulan.. tapi seronok borak ngan Mimi.. kelakar pulak tu.. ehehe..

    ReplyDelete
  4. Ooo.. baru mama tau Mimi kerja pdrm. Wah hebatnya Mimi. Tq Linda mama lebih mengenali Mimi skrg

    ReplyDelete
  5. 1st time jumpa mimi ms event kt parenhood sunway pyramid

    ReplyDelete
  6. selamat pagi puan..hihi PDRM katanya
    selamat berkenalan mimi

    ReplyDelete
  7. Dont mess with mimi. Hehe. Tak pernah bersua muka tp rasa mcm lama dh kenal melalui whatsApp.

    ReplyDelete
  8. salam k.linda....n kak mimi br nk g follow...

    ReplyDelete
  9. mimi memng kelakar.. haha.. teringinnya nak jumpa semua.. best kenal dengan mimi.. ini antara blogger hebat jugak ni..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -