THANK YOU TOLLYJOY ! HAPPY HOLIDAYS AND HAPPY NEW YEAR

THANK YOU TOLLYJOY ! HAPPY HOLIDAYS AND HAPPY NEW YEAR - Terharu sekejap bila barangan TOLLYJOY sampai di rumah. Macam tetau je , yang Ki...

THANK YOU TOLLYJOY ! HAPPY HOLIDAYS AND HAPPY NEW YEAR - Terharu sekejap bila barangan TOLLYJOY sampai di rumah. Macam tetau je , yang Kitorang ni fans of TOLLYJOY. Sebenarnya, anak-anak kitorang memang serasi dengan produk Tollyjoy . Dari toiletries hinggalah ke pakaian Tollyjoy.


THANK YOU TOLLYJOY ! HAPPY HOLIDAYS AND HAPPY NEW YEAR


THANK YOU TOLLYJOY ! HAPPY HOLIDAYS AND HAPPY NEW YEAR

THANK YOU TOLLYJOY ! HAPPY HOLIDAYS AND HAPPY NEW YEAR . Tadaaa...cer tengok ! Kami ada baby moisturising lotion dan juga face cloth set dari Tollyjoy ! 2 benda ni, memang benda wajib ada kat rumah. Bukan si baby Daim Naufal je pakai. Abangnya tu, Dzal Aidi Fiqry pun sama suka lumur losyen tetiap malam sebelum tidur. Oh ya ! Terlebih dahulu, di sini kami nak ucapkan THANK YOU TOLLYJOY ! HAPPY HOLIDAYS AND HAPPY NEW YEAR pada semua.

THANK YOU TOLLYJOY ! HAPPY HOLIDAYS AND HAPPY NEW YEAR

Anak-anak dok nak berlosyen. Lelama, mak korang juga tak berlosyen, sibuk losyenkan anak-anak je haha. 

TOLLYJOY BABY MOISTURISING LOTION

Baunya wangi, dan tak melekit kalau berpeluh. Mummy pun tumpang pakai sekali kadang-kadang tu hehehe.

Harga : kurang RM10

TOLLYJOY FACE CLOTH SET

Ada 2 sapu tangan dalam ni, warna biru dan oren. Bila ada anak kecil, sapu tangan antara benda wajib ada dalam beg.

Harga : kurang dari RM10

Kat mana nak dapatkan barangan Tollyjoy? Brand Tollyjoy ini ada di jual di pasaraya besar seperti AEON Mall dan pasaraya besar yang lain.







You Might Also Like

10 comments

  1. Wah.. bestnya dapat gift dari Tollyjoy. Anak-anak Kak Sue pun pernah pakai barang Tollyjoy nie masa depa baby..

    ReplyDelete
  2. Tollyjoy produk dia mampu milik... Masa Fatin kecik pon ada guna brand ni dan lama tu... 15 tahun dulu, kini Tollyjoy tampil dengan imej baru.

    ReplyDelete
  3. mama suka barangan tollyjoy. org dewasa nak guna pun xde masalah kan

    ReplyDelete
  4. Seronoknya anak anak akak dpt brg Tollyjoy

    ReplyDelete
  5. Tollyjoy is a good baby brand. The price is reasonable too and can get it at AEON and other big supermarket

    ReplyDelete
  6. harga berpatutan kan linda.. best!

    ReplyDelete
  7. Accidentally see this post, my wife would love this post. thanks

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -