Birthday Giveaway by Mamapipie

Birthday Giveaway by Mamapipie - Happy Birthday Kak Adda ! Happy New Year 2018 ! Wah, double celebration Kak Adda a.k.a Mamapipie kita ni. ...

Birthday Giveaway by Mamapipie - Happy Birthday Kak Adda ! Happy New Year 2018 ! Wah, double celebration Kak Adda a.k.a Mamapipie kita ni. Dahlah birthday girl, pastu ada giveaway pulak untuk readers dia ! Moga di murahkan rezeki kak Adda a.ka. Mamapipie kita ni !

Birthday Giveaway by Mamapipie


Birthday Giveaway by Mamapipie


Mummy dah settle patuhi syarat-syarat Birthday Giveaway by Mamapipie. Mudah je nak join Birthday Giveaway by Mamapipie ni :-


1. Add Blog MamaPipie dalam bloglist (DONE)
2. Follow blog mamapipie (DONE)
3. Masukkan blog mamapipie dalam bloglist korang (DONE)
4. Follow Instagram MamaPipie dan like FB page Mamapipie(DONE)
5. Buat satu entry dan tepekkan banner kat atas tu beserta link kepada entry ini (DONE)
6. Dalam entry tu nyatakan satu post mamapipie yang korang suka baca beserta sebabnya. Jangan lupa letak link post berkenaan ye. Cuma cerita serba ringkas aje. Saje mama nak tau apa topik menarik Dalam blog ni Yang korang suka (DONE)
7. Selepas siap semuanya tinggalkan komen di post ini beserta link korang tu. (DONE)

Entri Mamapipie Yang Azlinda Alin


Entri Mamapipie yang mummy suka ialah http://www.mamapipie.com/2017/11/aura-negative-yang-memusnahkan.html . Sebab apa mummy suka entri ini? Sebab entri ni, penuh dengan aura positif dan perbaiki diri mummy supaya lebih positif ! 

Mummy memang setiap masa inginkan aura positif sahaja dalam diri. Aura negatif ni banyak keburukan, boleh makan diri kita samada dalaman atau luaran.

Kalau tak benteras, ianya boleh sebati dalam diri dan sukar di singkirkan. 



HADIAH Birthday Giveaway by Mamapipie


Hadiah yang disediakan adalah 2 hadiah utama dan 3 hadiah saguhati. Pemenang hadiah utama akan berpeluang memilih buku/majalah/novel/Al-Quran berharga RM50 terbitan Karangkraf. 

Paling best ! Pemenang boleh pilih mana-mana tajuk yang pemenang suka. 

Bagi hadiah saguhati pula, mama akan hadiahkan buku juga, insya allah tapi tajuk tak boleh pilih ye. Pemenang akan dipilih melalui encik random.org


Jika penyertaan amat menggalakkan nanti mama nak tambah hadiah lagi tu. Wah...best ni !

Jom korang join !


You Might Also Like

13 comments

  1. Good luck kak linda. Semoga ada rezeki kali ni. Ana join nanti.

    ReplyDelete
  2. Good luck Linda.. macam menarik juga nie. Nanti Kak Sue nak join juga lah..

    ReplyDelete
  3. Tq Linda sudi join. Good luck ye. Semoga aura positive sentiasa Dalam diri kita

    ReplyDelete
  4. wah dah buat.. akak nanti nak join jugak.. good luck linda..

    ReplyDelete
  5. singgah dari giveaway yang sama :D goodluck. hihi. http://zaza96.blogspot.my/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  6. goodluck tau. segment dah ditutup so tunggu pemenang je skrg. ray singgah dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  7. Tahniah sis linda..
    http://www.mamapipie.com/2018/01/pengumuman-pemenang-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -