MISTER POTATO LIMITED EDITION UDANG PEDAS, SEDAP !

MISTER POTATO LIMITED EDITION UDANG PEDAS, SEDAP ! - Baru-baru ni, mummy ke 99speedmart (lunch hour). Beli stok untuk diri sendiri dan ana...

MISTER POTATO LIMITED EDITION UDANG PEDAS, SEDAP ! - Baru-baru ni, mummy ke 99speedmart (lunch hour). Beli stok untuk diri sendiri dan anak-anak. Tup..tup..ternampak MISTER POTATO LIMITED EDITION UDANG PEDAS. Botol pink dari kejauhan dah nampak menarik. Apa lagi....grab 1 lah, jawabnya hehe.

MISTER POTATO LIMITED EDITION UDANG PEDAS, SEDAP !


MISTER POTATO LIMITED EDITION UDANG PEDAS, SEDAP !

Lunch susu FRESH MILK dan kudap-kudap kat ofis dengan MISTER POTATO LIMITED EDITION UDANG PEDAS, SEDAP ! Sebab pagi tu, as usual nasi lemak sebungkus dah balun se round !

Korang yang diet, mungkin tak leh kot.. follow cara makan mummy ni ha. Mummy ni nak produce susu, memang nafsu makan tu astagfirullahalazimmm..

Mulut ni, kalau boleh dopolohpat jam nak mengunyah. hahaha

MISTER POTATO LIMITED EDITION UDANG PEDAS, SEDAP !

Potato chip dar MISTER POTATO LIMITED EDITION UDANG PEDAS. Tekturnya sama je, nampak ada rerempah kat chips tu. Macamana rasa MISTER POTATO LIMITED EDITION UDANG PEDAS?

Rasa MISTER POTATO LIMITED EDITION UDANG PEDAS ni.. ada rasa udang memasin sedikit dan pedas tu tak lah pedas gileerr. Tapi, ada juga rasa pedas.

Nak tahu dengan lebih real, kena rasa sendiri lah ek ! Nak share pun boleh. Meh la, datang makan sesama mummy kat Shah Alam ni ha. Eh, sorry tak dapat nak share lah, dah abes petang semalam uols ! hehehe


MISTER POTATO LIMITED EDITION UDANG PEDAS, SEDAP !

Memang ketagih jugak lah MISTER POTATO LIMITED EDITION UDANG PEDAS ni. Sekali dah di buka dan makan. Tak boleh nak STOP huhu !

Harga MISTER POTATO LIMITED EDITION UDANG PEDAS kat 99 speedmart ni murah je. Tak sampai RM4 pun !

You Might Also Like

16 comments

  1. Mmg limited edition sungguh ni..tak nmpk pun ada jual kat 99 dekat rumah akak..

    ReplyDelete
  2. Alamak.. alamak.. ada udang disitu.. feveret.. tapi tak jumpa lagi kat sini..

    ReplyDelete
  3. semua makanan jenis ni memang buat kita taksenang duduk, kalau bukak wajib habiskan haha

    ReplyDelete
  4. Puas cari masih x jumpa..nanti balik kang nak cari kat news.com

    ReplyDelete
  5. ni baru tau. kena cari jugak ni, kalau ada tu rezeki la. huhuhu

    ReplyDelete
  6. perisa udang pedas..tkde ternmpk lg

    ReplyDelete
  7. Baru lagi. Ketinggalan sungguh akak ini.

    ReplyDelete
  8. Macam best je.. tp x pernaj jumpa lagi..

    ReplyDelete
  9. Wah baru punya, nak cuba juga nanti Linda..

    ReplyDelete
  10. sedapnya.. nak cubalah. tapi takut gatal hidung nanti

    ReplyDelete
  11. Nak cari juga lah. Tgk je dah terbayang2 rasa dia kak.

    ReplyDelete
  12. Baru tahu ni..alaaaa...limited edition lah pulak...tak sempat nak merasa lah..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -