The Weekend - Wedding, Shopping

The Weekend - Wedding, Shopping - Alkisah weekend kami, tak ada apa sangat yang menarik. Cumanya, lebih kepada bonding dengan family ! N...

The Weekend - Wedding, Shopping - Alkisah weekend kami, tak ada apa sangat yang menarik. Cumanya, lebih kepada bonding dengan family ! Nak ikutkan weekend baru ni. Mummy ada terima berderet jemputan dan event. Antaranya wedding di Bukit Jelutong, 4 event di KL dan jumpa adik sendiri di Kajang. Dari banyak-banyak tu, mummy boleh laksanakan 2 perkara je. Hadir jemputan kahwin dan jumpa adik je. 

Sabtu baru ni.. dari Kajang nak ke Shah Alam, mak aiii...jem sungguh jalan. Baru keluar depan rumah sket pun dah jem ! Dasyat ....Apapun, kami bersyukur. Dapat sampai juga ke kenduri kahwin !

Masa yang lain-lain tu, ialah family time beli groceries dan lepak di rumah. Gitulah kami ni, tak suka pulun whole day sangat ke sana sini. Badan pun nak rehat, tak leh lenjan sangat. Bagi yang invite event. I am very sorry ! See you next event, ya! 

Daddy pulak nak rest juga, sebab hari Ahad daddy nak kena kerja pulak ! Site dia nak jalan kerja. But, it's okay. Daddy bila site dia tengah jalan kerja, memang kena mood standby je. Dah faham kerja daddy tu. 

The Weekend - Wedding, Shopping



The Weekend - Wedding, Shopping


The Weekend - Wedding, Shopping

While Daim Naufal tidur, kami cecepat bergambar. Dhia dan Dzal memang suka bergambar. Siap minta mummy pos ke Facebook. Huhu Kemahen korang ek !

The Weekend - Wedding, Shopping

Buat posing fefeling tercekik ! Macam-macam bebudak ni semua huhu

The Weekend - Wedding, Shopping

Baby Daim dah bangun tidur...Muka ashammmm tapi tak moody. I like ! The boboys pulak amek gambar. Sesekali bergambar !

The Weekend - Wedding, Shopping

The Weekend - Wedding, Shopping


Comel bangat pengantin ! Daim Naufal sampai tak nak lepas pandang langsung ! Aweks tu dah berkahwin nak oiiii ! Kita cari aweks cun lain ek ! 

Pengantin pun sampai tak boleh nak posing ...dok tahan gelak Daim pandang-pandang.

Hehe..sesekali sekali gambar candid ye, pengantin !

You Might Also Like

6 comments

  1. Memang seronok kalau dapat spend time dengan keluarga macam nie kan. Tambah kalau ibu yang bekerja kan Linda.. comel sangat anak-anak Linda semua..

    ReplyDelete
  2. Cantiknya gambar kamera linda. Mmg best Kan g wedding makan byk hihii

    ReplyDelete
  3. Hahaha. ..Comel je Daim pandang pengantin mcm tu

    ReplyDelete
  4. Daim macam faham jer erti pengantin lawa kan...x ralit mata dia tu ha

    ReplyDelete
  5. Cantiknya gaun dia...suka pulak kita tengok,anyway,selamat pengantin baru...kira baru lagi lah kan...hehhe

    ReplyDelete
  6. Cantiknya baju pengantin tu..selamat pengantin baru..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -