AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL

AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL - AIKEN, siapa yang tak kenal jenama Aiken yang di percayai dari zaman berzaman. Produ...

AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL - AIKEN, siapa yang tak kenal jenama Aiken yang di percayai dari zaman berzaman. Produk jenama Aiken tak asing lagi dengan produk anti bakteria atau di kenali sebagai barangan jenis ubat-ubatan. Mummy dari kecil sampai besar masih ada bedak Aiken kat rumah. Kali ini, Aiken ada produk baru, iaitu AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL

AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL

AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL

Rumah ada anak kecil ni, TISU BASAH (wet tissue) adalah benda wajib ada sentiasa tak kira dalam beg atau dalam rumah. Pilihan mummy harusalah AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL. Selain tanpa ALKOHOL. AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, merupakan TISU BASAH dermatologist tested !

Tak perlu risau jika anak-anak gunakan ! InsyaAllah selamat gunakan AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL ni. 


AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH  HALAL

Aiken Anti Bacterial Wipe ni juga merupakan tisu basah HALAL. Tak percaya? Korang boleh cek di : SINI

AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL


Apa lagi yang best tentang AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL? Selain produk HALAL mummy sukakan tisu basah AIKEN ni sebab ianya :-

  • mampu menyingkirkan 99.9% bakteria merbahaya dengan berkesan. 
  • tisu basah AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL wangi..tak berbau macam ubat pun ! 
  • AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, tak mengeringkan kulit  


BILAKAH WAKTU SESUAI MENGGUNAKAN AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL?


Bila waktu mummy suka gunakan AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL? Mummy selalu gunakan AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL ketika :-

  • mummy sedang sibuk dengan rutin harian. 
  • mengelap trolley barangan serta pemegang bakul ataupun selepas memilih barangan runcit yang mudah rosak seperti daging, sayur-sayuran, buah-buahan mampu membantu mengurangkan penyebaran bakteria merbahaya 
  • mummy gunakan untuk aktiviti luar, mengembara, berkelah, ke tandas awam, di kawasan taman dan lain-lain. 
  • di pam petrol yang tidak menyediakan kawasan membasuh tangan yang berdekatan, pek tisu antibakteria sesuai dijadikan alternatif untuk membersihkan tangan.
AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL ni best sebab bukan anak-anak je boleh pakai. Malah mummy dan dddy pun boleh tumpang sekaki jugak. Hehe jimattt uolss. Pakai sekeluarga teruiih !

AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL ni ada 2 pilihan iaitu :

AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, EXTRA PROTECTION

AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL


Dirumus khas dengan Minyak Tea Tree yang terkenal dengan manfaat pembersih semulajadi untuk meningkatkan perlindungan. Ia menyegarkan serta membersihkan kulit daripada kekotoran, serta lebihan minyak dengan pantas supaya meninggalkan kulit berasa lebih bersih, lembut dan menyegarkan. Produk ini telah diuji secara dermatologi, ia selamat digunakan oleh seisi keluarga dan adalah 100% bebas alkohol.


TISU LEMBAP ANTIBAKTERIA AIKEN – PELEMBAPAN EKSTRA 

AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL

Diperkaya dengan Aloe Vera untuk kelembapan yang selesa pada kulit, Tisu Lembap Antibakteria Aiken menyingkirkan 99.9% bakteria berbahaya sambil mengekalkan kesegaran, kelembapan, serta memberikan anda kulit yang lembut. Tisu ini diperbuat dari fabrik bertekstur lembut yang membersih tanpa sebarang ketidakselesaan. Ia menjadikan kulit anda berasa segar dengan bau yang menyenangkan. Tisu Lembap Antibakteria Aiken adalah 100% bebas alcohol, telah diuji secara dermatologi dan selamat digunakan oleh seluruh ahli keluarga.

HARGA AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL


AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL

Harga Tisu Lembap Antibakteria Aiken ni sangat mampu milik. AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL boleh di dapati dengan harga:-
RM6.50* (Semenanjung) 
RM6.80* (Sabah & Sarawak) 

Harga tersebut untuk pek berkembar. Di mana 1 pek AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL mempunyai 20 helai tisu basah.

Kat mana boelh dapatkannya? Korang bleh dapatkan AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL ini di semua pasaraya terkemuka, pasaraya hyper dan farmasi di seluruh negara.

AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL


Selanjutnya mengenai AIKEN ANTI BACTERIAL WIPES, TISU BASAH TANPA ALKOHOL, layari :-


You Might Also Like

12 comments

  1. tanpa alcohol dan tentunya sesuai utk baby kan linda

    ReplyDelete
  2. wangikan mummy.. mmg letak dlm handbag dan dashboard keta... senang nak lap apa2.

    ReplyDelete
  3. tak pernah lagi kita guna tisu basah aiken.kalau pencuci muka dan bedak tu adalah guna

    ReplyDelete
  4. satu lagi produk yg bagus...
    nieyl biasa pakai bedak dia je...
    bgs la dah ade tisu basah mcnie...mudah..

    ReplyDelete
  5. Murah je harga dia ye kak. Nk beli lah simpan dlm beg lepas ni.

    ReplyDelete
  6. Kak Sue tak ada anak kecik pun sentiasa bawa tisu basah Linda.. Senang kan..

    ReplyDelete
  7. SA selalu bawa tisu basah dalam handbag...boleh la try jenama Aiken ni plak...

    ReplyDelete
  8. Memang kena ada dalam beg wipes ni mudahkan kita jaga kebersihan

    ReplyDelete
  9. Akak pun suka bawak wet tissue kalau travel atau jenjalan ke mana-mana..saja spare dlm beg...

    ReplyDelete
  10. senang nak bawa kan sebab kecil elok ja, memang sekarng tisu basah ni jadi kegunaan harian

    ReplyDelete
  11. eh akak suka tau simpan pek kecik macam ni dalam beg.. makcik2 la sgt.. haha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -