SAFETY SHOES MURAH DAN BERGAYA

SAFETY SHOES MURAH DAN BERGAYA - Korang yang bekerja di tempat memerlukan safety yang tinggi pastinya korang WAJIB pakai safety shoes, ka...

SAFETY SHOES MURAH DAN BERGAYA - Korang yang bekerja di tempat memerlukan safety yang tinggi pastinya korang WAJIB pakai safety shoes, kan? Selalunya safety shoes yang ada kat Malaysia ni warna typical nya adalah warna hitam. Warna lain-lain tu ada tapi tak banyak, mahal pulak tu ! Tok laki kita tu, memang kaki bergaya. Pi kerja pun nak nampak bergaya dengan safety shoes yang trendy. 

Bulan lepas, daddy minta mummy belikan kasut kerja safety shoes beliau. Mummy terjumpa safety shoes yang daddy nak. SAFETY SHOES MURAH DAN BERGAYA. Memang murah sangat, harganya dalam RM97 (untuk saiz daddy - saiz 40, saiz Malaysia saiz 6)

SAFETY SHOES MURAH DAN BERGAYA



SAFETY SHOES MURAH DAN BERGAYA

Tadaaaa.. SAFETY SHOES MURAH DAN BERGAYA daddy dah sampai ! Terus try dan amek gambar ! Hehe. Kasut masuk site pun, nak melawa gak daddy ni tau. Daddy ni, memang jenisnya gitu. Tak suka semberono (kata orang Jawa). Sentiasa nak menjaga keterampilan diri.

Sejenis OCD pun ia jugak dia. Hehehe. Tapi bukan OCD yang tahap max, tahap boleh di terima. Sokayyy, im okay je !

Cerita bab beli SAFETY SHOES MURAH DAN BERGAYA ni. Mummy beli di Shopee. Sebab barang SAFETY SHOES MURAH DAN BERGAYA dari China.

Nak beli SAFETY SHOES MURAH DAN BERGAYA direct China... bukan mudah. Oleh kerana Shopee ni, salah satu trusted online shopping. Tempat shopping peberet mummy dan tak pernah tak puas hati shopping kat Shopee.

SAFETY SHOES MURAH DAN BERGAYA

Mummy beli SAFETY SHOES MURAH DAN BERGAYA di Shopee je ! Tak mahal ke cas penghantara? Cas Penghantaran dari China ke Malaysia untuk SAFETY SHOES MURAH DAN BERGAYA adalah FREE sahaja !

Tapi, kalau boleh beli dengan trusted seller lah ! Kasut ni, banyak seller jual dalam Shopee. Mummy pilih yang ada rating dan feedback yang positif. Link seller SAFETY SHOES MURAH DAN BERGAYAhttps://shopee.com.my/nice123.my

SAFETY SHOES MURAH DAN BERGAYA


Seller ni sangat best, chat sentiasa berjawab dan tak pernah tak balas ! Daddy memang sejenis banyak tanya. Alhamdulillah best dealing dengan seller ni. 

Kalau korang nak cari SAFETY SHOES MURAH DAN BERGAYA Anti Smashing, anti piercing non slip breathable lightweight safety. Boleh la beli dengan seller ni. Highly recommended !

Baca : 






You Might Also Like

10 comments

  1. Wah! memang bergayalah dah macam sport shoes rupanya takdelah skema sangat, asal safety shoes je hitam hahaha...

    ReplyDelete
  2. wah menariklah design dia.. sesuai as safety shoe

    ReplyDelete
  3. Lain dari yang lain kan safety shoe nie.. Menarik..

    ReplyDelete
  4. Cantil warna dia kak. Harga pun murah.

    ReplyDelete
  5. safety shoes rupanya...ingatkan sport shoes...

    ReplyDelete
  6. Menarik .. tak pernah shopping lagi dengan shopee.my lecturer suka shopping dengan shopee..murah tu kan

    ReplyDelete
  7. Memang stylo lah safety shoes suami akak ni...

    ReplyDelete
  8. macam sport shoes pun ada ghupe dia..okey shopping kat shopee ni cuma kena pandai cari trusted seller je..akak pun klu shopping kat website ni, cari rating & review yg paling okey..

    ReplyDelete
  9. wah..nampak selesa bila pakai kasut tu. khaty dah lama tak pakai kasut macam ni, kaki tak tahan sama, nanti cepat nak jadi gatal-gatal

    ReplyDelete
  10. cantik kaler dia.. part ocd tu boleh geng dgn kak sue.. haha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -