Celebrate birthday Rayyan di McD Pekan Klebang Melaka

Celebrate birthday Rayyan di McD Pekan Klebang Melaka - Happy 8th Birthday Muhammad Ar-Rayyan ! Moga panjang umur dan di murahkan rezeki s...

Celebrate birthday Rayyan di McD Pekan Klebang Melaka - Happy 8th Birthday Muhammad Ar-Rayyan ! Moga panjang umur dan di murahkan rezeki selalu. Budak aktif yang bijak ni, besar dah ! Masih ingat lagi, masa baby dulu... Rayyan pandai meniarap di tangan mummy. Mama dan papa Rayyan keluar dan tinggalkan Rayyan di rumah aunty.  Tinggal dengan mummy sekejap dan tak banyak ragam ! 

Masa tu juga, mummy ada bela 2 ekor kucing (Lilo dan Chika). Kucing-kucing mummy suka sangat main dengan Rayyan. Allahu ! Rindu yakmat pulak, bila ingat kembali cerita laam tu !

Celebrate birthday Rayyan di McD Pekan Klebang Melaka


Celebrate birthday Rayyan di McD Pekan Klebang Melaka

Birthday Rayyan kali ni special, buat kat McD Pekan Klebang Melaka ! Jauh sambutannya...mummy harap Rayyan suka dengan hadiah yang mummy dan daddy belikan. Oleh kerana, Rayyan dah 8 tahun..mummy dan daddy hadiahkan benda keperluan sekolah. Tak yah mainan sangat la, ye ! Dah besar !

Celebrate birthday Rayyan di McD Pekan Klebang Melaka

Holiday kami, merangkap Celebrate birthday Rayyan di McD Pekan Klebang Melaka. Nasib baik McD tak ramai orang waktu ini. Maybe ramai yang food hunting kat tempat makan famous atau tempat makan viral.

Celebrate birthday Rayyan di McD Pekan Klebang Melaka


Celebrate birthday Rayyan di McD Pekan Klebang Melaka

Sesekali dapat berkumpul macam ni memang best. Kitorang ni walau memasing duduk tak jauh. Tapi, nak berkumpul sesama tu. Allah susah yakmat. Kali ini, Along pulak tak ada. 

You Might Also Like

10 comments

  1. Happy birthday rayyan semoga dimurahkan rezeki,dipanjangkan umur dan jadi anak yg soleh ya

    ReplyDelete
  2. Happy Birthdya Rayyan, seronok kan dapat berkumpul macam nie sekali-sekala..

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday rayyan. Semoga yg baik2 saja buat rayyan. Seronok lah ya budak2 sambut besday di mcD.

    ReplyDelete
  4. Hb Rayyan.. moga membesar sihat jadi anak soleh..

    ReplyDelete
  5. Seronoknya dpt berkumpul ramai-ramai mcm ni kan kak. Hari tu ana bawa syafi makan ke kfc pun dia dah suka. Hehe

    ReplyDelete
  6. Happy birthday Abang Rayyan.. sekejap aje mereka ni membesar Kan

    ReplyDelete
  7. Hapoy birthday Rayyan. Eh eh Rayyan sebaya anak saya kak...Seronok Rayyan bezday dia celebrate dekat McD

    ReplyDelete
  8. happy birthday rayyan. anak khaty kalau besday mesti ada kek secret resepi,itu ja yang depa minta hat lain tak pa dah.

    ReplyDelete
  9. Budak- budak paling seronok kalau sambut birthday kat McD kan...Happy belated birthday Rayyan

    ReplyDelete
  10. happy birthday rayyan.. seronok tu berkumpul ramai-ramai kan linda..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -