ELSA FROZEN CELUP DI MALAYSIA

ELSA FROZEN CELUP DI MALAYSIA - Dah lama Dhia Batrisya ni dok berzikir nak baju FROZEN. Tapi, mummy malas nak layan sebenarnya. Tak habis-...

ELSA FROZEN CELUP DI MALAYSIA - Dah lama Dhia Batrisya ni dok berzikir nak baju FROZEN. Tapi, mummy malas nak layan sebenarnya. Tak habis-habis dengan FROZEN nya ! Mummy pun naik naik bosan FROZEN sokmo ! FROZEN ni , kan..walau dah bertahun-tahun di pasaran. Masih lagi, tak lekang dek zaman. Dalam filem animasi FROZEN ni. Dhia lebih gemarkan ELSA dari Anna. 

Elsa berambut kuning dan berpakaian biru muda serta ada kuasa magic ! Penangan FROZEN ni membuatkan Dhia tak nak potong rambut tau !


ELSA FROZEN CELUP DI MALAYSIA



ELSA FROZEN CELUP DI MALAYSIA

Hati seorang mak ni kan...dok pujuk-pujuk. Akhirnya, cair juga kan. Mummy pun akhirnya cairrrrr. Belikanlah juga, baju si Elsa ni haaa. Kekonon beli sebab nak bagi Dhia pakai waktu birthday Dhia bulan 3 nanti.

Tapi, masa parcel ini di buka. daddy ajak pi AEON Shah Alam. Udahnya...Dhia tak nak buka ! Terus nak pakai baju Elsa FROZEN ni ke AEON.

ELSA FROZEN CELUP DI MALAYSIA

Kitorang kejar masa waktu ni, malas nak berbalah dengan Dhia. Jadi, biarkan je lah Dhia pakai masa ke AEON Shah Alam.

ELSA FROZEN CELUP DI MALAYSIA

Semua bebudak yang jumpa Dhia ...semua dok tegur..."Eh..Elsa..Elsa..". Hahaha...terus jadi malu si Dhia. Tu la, pakai lagi pi shopping mall. Sapa suruh? 

ELSA FROZEN CELUP DI MALAYSIA

Baju ni ngam-ngam saiz Dhia. Tak terlalu besar dan tak terlalu kecil. Bila beli online ni..gitu lah. Kena tawakkal aje ! 

Syukur ngam dan muat 😘

You Might Also Like

14 comments

  1. amboi...suka nya dhia...
    dpt juga baju frozen yaaa...
    nnt minta rambut kuning pulak..kekekeke

    ReplyDelete
  2. comeinya Dhia, pakai baju macam ne memang jadi perhatian hehe

    ReplyDelete
  3. Amboi elsa aunty ni...bela rambut panjang skit la Dhia...x pun suh mommy cari wig je...

    ReplyDelete
  4. kemain gelak dia eh...tu kalau rambut putih tu,dah sama macam elsa..hehehe...

    ReplyDelete
  5. Alala.. Comelnya anak dara Linda nie 😘

    ReplyDelete
  6. alolo comelnya elsa malaysia ni.. kalah elsa let it snow tu

    ReplyDelete
  7. Amboi kemain Dhia ye..Jd Dhia Elsa plak.Org tegur Elsa tahu pulak dia malu kan

    ReplyDelete
  8. hehehe memang jemu kadang2 kan.. balik kg pun anak2 buah tak habis2 Frozen. kalo yang lelakinya upin ipin boboboi la ultraman lagi seksa nak melayan sebab makcik x tahu apa2.. seronok Dhia dapat juga baju Elsa hehe =D

    ReplyDelete
  9. haha..gelak part 'pakai lagi baju frozen ke mall'...

    ReplyDelete
  10. dhia yang sangat comel. alolo, malu pula dhia

    ReplyDelete
  11. hahaha.. nasib muat ye.. bebudak mmg gitulah kan.. dapat apa pun terus nak cuba..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -