Travel Totebag by Ana Suhana

Travel Totebag by Ana Suhana - Assalamualaikum semua ! Selamat Sejahtera. Sekejap je dah hari Rabu, kan? Esok mummy last bekerja untuk min...

Travel Totebag by Ana Suhana - Assalamualaikum semua ! Selamat Sejahtera. Sekejap je dah hari Rabu, kan? Esok mummy last bekerja untuk minggu ini dan cuti sempena Tahun Baru Cina selama 3 hari termasuk weekend. Korang pi jalan mana, tu? Berhati-hati sepanjang cuti perayaan ini ye ! Terutama pada yang balik kampung atau yang berjalan jauh. Mummy pun nak berjalan holiday juga ! Sebab tu...mummy join GIVEAWAY  Travel Totebag by Ana Suhana

Mummy nak pi Melaka lagi, Mealak lagi ye ! hahaha. Kali ini, nak jelajah sekitar pantai Melaka pulak. Nak amek angin pantai Melaka. Sesebelum ini, kitorang dok berjalan bandar Melaka. 


Travel Totebag by Ana Suhana


Travel Totebag by Ana Suhana

Korang yang suka travel macam mummy, jomlah join GIVEAWAY Travel Totebag by Ana Suhana. Hadiah pulak, bukan 1 pemenang yang di cari. Tapiiiiii..5 pemenang yang Ana Suhana cari, tau ! Syaratnya, sangat mudah ! Tak percaya? Jom kita tengok apa syarat-syarat untuk menang  Travel Totebag by Ana Suhana :-


SYARAT-SYARAT :

1. Follow blog anasuhana.com.

2. Follow IG Ana Suhana di SINI.

3. Buat entri bertajuk Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana, upload banner di atas dan backlink ke entri ni.

4. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen entri ini.

5. Good luck and all the best to all 😍.


HADIAH :

5 orang pemenang akan mendapat sebuah Totebag bercorakkan travel (tempat-tempat menarik di dalam atau luar negara) dan sebatang pen perfume.

** Pemilihan pemenang akan di lakukan melalui sistem random.



You Might Also Like

15 comments

  1. All the best Linda..akak pun dah joined

    ReplyDelete
  2. Good luck Linda, Kak Sue pun join juga..

    ReplyDelete
  3. Terima kasih join dan support GA di anasuhana.com. Good luck and all the best. Semoga ada rezeki kita semua InsyaAllah.

    Senarai peserta di sini ye:
    www.anasuhana.com/2018/02/senarai-peserta-giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  4. Blogwalking dari giveaway yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html
    all the best!!

    ReplyDelete
  5. Blogwalking dari giveaway sama
    http://www.suriaamanda.com/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  6. Ayu singgah dari GA yang sama. Good Luck!

    ReplyDelete
  7. singgah dari Give Away yang sama.. Good luck :)

    https://chumellcute.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  8. rajinlah korang ni semua buat giveaway! goodluck tau linda

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -