Durian Kampung Murah 8 Biji RM40

Durian Kampung Murah 8 Biji RM40 - Baru ni, dok lalu Taman Subang Perdana (tak jauh dari rumah mak), nampak ada orang jual durian. Kebetul...

Durian Kampung Murah 8 Biji RM40 - Baru ni, dok lalu Taman Subang Perdana (tak jauh dari rumah mak), nampak ada orang jual durian. Kebetulan, birthday Dhia. Budak-budak ni, ada juga beberapa kali mintakkan kami beli kan durian.

Durian Kampung Murah 8 Biji RM40


Dalam hati, masa jumpa durian tu. Berharap sangat ada rezeki Dhia Batrisya. Kot-kot, dapat yang murah-murah. Rupanya, kata-kata dalam hati tu dah jadi satu doa ! Syukur alhamdulillah dapat Durian Kampung Murah 8 Biji RM40

Durian Kampung Murah 8 Biji RM40

Durian Kampung Murah 8 Biji RM40 memang tak besar mana. Tapi, puas jugak la makan. Budak-budak ni pun, sampai surrender dah. Tak sampai sebiji dah surrender huhu. Selalunya, 6 ulas pun tak cukup.

Kira puas lah makan Durian Kampung Murah 8 Biji RM40.

Durian Kampung Murah 8 Biji RM40

Isi durian kampung warna kuning. Menjadi rebutan dua beradik.

Priority, memang nak bagi anak-anak dulu. Kalau bebudak ni tak abes, baru lah turn mummy makan pulak hehe

Durian Kampung Murah 8 Biji RM40

Muka happy dapat makan Durian Kampung Murah 8 Biji RM40.


You Might Also Like

6 comments

  1. hari rabu minggu lepas,
    asben bawa balik durian sebiji utk nieyl..
    memang betul² hadap sorang²...
    8 biji rm40 tu murah da tauuu....
    kenapalah jauh sgt...kekeke

    ReplyDelete
  2. Akak pun last week baru makan 2 biji durian kampung yang baru gugur..sedap..lama x layan durian kampung

    ReplyDelete
  3. Kira murah sangat dah tuh kak.saya beli durian 3 biji x besar mana pun dah rm45..nih 8 biji baru rm40...terlebih lebih murah

    ReplyDelete
  4. Sedapnya... Durian dah mula murah dah kan

    ReplyDelete
  5. Wah murahnya Linda, puas anak makan kan..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -