HAPPY 5TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA

HAPPY 5TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA - Harinini, 22 Mac 2018 genaplah 5 tahun umur Dhia Batrisya. Dhia Batrisya selamat di lahirkan pada 22 Mac...

HAPPY 5TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA - Harinini, 22 Mac 2018 genaplah 5 tahun umur Dhia Batrisya. Dhia Batrisya selamat di lahirkan pada 22 Mac 2013 pada jam 1 petang seberat 3 kg tepat. Mummy memanggilnya, budak tepat sebab tepat-tepat kandungan 40 minggu Dhia keluar. Siap nak ikut tingkap lak tu ! Pandai memilih, padahal jalan dah buka 9cm. Boleh dok relax tak nak keluarkan kepala 🤣🤣

HAPPY 5TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA


HAPPY 5TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA my Princess. Dhia Batrisya memang sangat istimewa dan unik. Tak perlu kot cerita kesemuanya. Kang macam masuk bakul angkat sendiri pulak haha. Apa yang mummy selalu doakan ialah kesejahteraan, keselamatan, panjang usia, di murahkan rezeki dan jadi anak yang solehah selalu.  Jadi kakak yang penuh kasih sayang dan jangan garang sangat tau ! 🤣 Sempena HAPPY 5TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA kita akan wat birthday kecil-kecilan hujung minggu ni.

Saje ajak adik beradik, kawan-kawan dhia dan sahabat handai keluarga kami untuk minum petang. Mana yang berkelapangan, jemput datang ye.

Syukur alhamdulillah ya Allah kerana memberikan rezeki anak perempuan ini. Berikanlah hidup Dhia Batrisya penuh dengan keberkatan. Amiin..

You Might Also Like

6 comments

  1. alhamdulillah.. happy birthday dhia :) comel nama macam tuan empunya..

    ReplyDelete
  2. Happy birthday dhia sayang semoga menjadi anak soleaso kebanggaan ibu ayah

    ReplyDelete
  3. Happy Belated Birthday! Haha, jadi kakak yang penyayang tau ~
    Semoga berbahagia dan berjaya membina kehidupan...
    Stay cute and beautiful dear...............

    Mintak mummy join giveaway kak nona sini..hehe~
    http://nonasani.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    ReplyDelete
  4. Hapoy birthday Dhia. Saya suka tengok muka Dhia kak, unikkkk

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -