Inject 9 bulan Baby Daim Naufal

Inject 9 bulan Baby Daim Naufal -Diam tak diam, dah 9 bulan umur baby Daim Naufal. Lama tak story mory pasal baby Daim Naufal. Alhamdulill...

Inject 9 bulan Baby Daim Naufal -Diam tak diam, dah 9 bulan umur baby Daim Naufal. Lama tak story mory pasal baby Daim Naufal. Alhamdulillah, baby Daim sihat walafiat, dah ada 4 batang gigi (2 atas dan 2 bawah). Masih meniarap laju dan mula nak memanjat.

Progress 9 bulan baby Daim Naufal :-
Dah boleh nak duduk
Dah makan makanan pepejal
Berat: 8kg
Tinggi : 70cm

Inject 9 bulan Baby Daim Naufal


Harini, Inject 9 bulan Baby Daim Naufal. Zaman Dhia dan Dzal dulu injection 9 bulan tak ada. La ni, ada dah inject 9 bulan. Sebab banyak wabak merbahaya sekarang kata doktor.

Inject 9 bulan Baby Daim Naufal


Maaf pada yang anti vaksin! Kami tak anti vaksin dari dulu hingga kini. Mana yang baik untuk anak-anak dan disahkan selamat. Mummy follow je. Lagipun, anak-anak kan nak sekolah under government. 

Sapa tak ada vaksin, tak boleh sekola government . Sekolah kebangasaan tu la.. takut nanti budak bervaksin dan tak bervaksin bercampur. Lupa ntah aritu baca, apa yang akan mengundang masalah nanti.

Apa-apa terpulang pada individu memasing. Mummy tak pandai nak cerita bab medic sangat. Sebab bukan doktor, kita kuli je ! Kang salah fakta..kena saman pulak :) 

Inject 9 bulan Baby Daim Naufal


Okaylah, apa pun..selesai sudah Inject 9 bulan Baby Daim Naufal . Next injection pada umur 1 tahun dan 2 tahun ! Sekejap je masa berlalu.

Okay..baby Daim dah lena tu. Mummy pun nak lena sama. Nanti kita sambung story mory pasal baby Daim lagi. Tatata

You Might Also Like

7 comments

  1. Buku klinik tu penting dah..kene simpan elok2... heckup baby sampai 6 tahun...hehe

    ReplyDelete
  2. Wahhh....dah besar dah Baby Daim Naufal ye..
    Yup!! Apa yang terbaik untuk anak-anak, kita follow je..

    ReplyDelete
  3. baby boyyy sekejap je dah besar. hehehe

    yelah, pada Cici ikut je lah yg terbaik. ubat ke, vaksin ke janji atas nasihat pakar perubatan maknanya itu lah yg terbaik

    ReplyDelete
  4. Betul tu Linda, mana yang elok untuk anak-anak kita ikut aja kan..

    ReplyDelete
  5. Baby daim strong.. harap dia x demam

    ReplyDelete
  6. Sekejap je baby Daim.dah 9 bulan

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -