JALAN-JALAN CARI MAKAN SATAY PANTAI PUTERI MELAKA

JALAN-JALAN CARI MAKAN SATAY PANTAI PUTERI MELAKA - Syukur sangat tau, bila kitorang dapat menginap dan bermalam di HOTEL PANTAI PUTERI MEL...

JALAN-JALAN CARI MAKAN SATAY PANTAI PUTERI MELAKA - Syukur sangat tau, bila kitorang dapat menginap dan bermalam di HOTEL PANTAI PUTERI MELAKA. Nakmakan, memang tak susah mana. Kiri kanan berderet kedai makan. Oleh kerana, cuti sekolah Melaka tersangat jem ! Maka, kitorang tak plan nak keluar berjalan-jalan. Percutian kali ini, memang nak santai FREE AND EASY je.

Dinner kitorang pun kedai berdekatan dengan HOTEL PANTAI PUTERI MELAKA. JALAN-JALAN CARI MAKAN SATAY PANTAI PUTERI MELAKA je ! Mummy memang peminat satay. Anak-anak pun sama suka. Dorang punya kegemaran ialah satay daging. Mummy pulak, semua satay belasah je !

JALAN-JALAN CARI MAKAN SATAY PANTAI PUTERI MELAKA

Memasing pandai order air minuman jus je ! Tak pelah, sekali sekala. Kat rumah, dorang di paksa minum air masak je ! Daddy siap sukat air botol dorang. Balik dari kerja, mesti nak tengok botol anak-anak habis.

Daddy tu bukan askar, tapi dia buat anak-anak dia macam dalam rekrut askar je ! Bertabahlah ye anak-anak. Mummy korang ni, mulut memang bebel 24 jam. Tapi, tak reti nak paksa anak.

Daddy pandailah, bab displinkan anak.


JALAN-JALAN CARI MAKAN SATAY PANTAI PUTERI MELAKA



JALAN-JALAN CARI MAKAN SATAY PANTAI PUTERI MELAKA

Seronok dapat berkumpul anak beranak macam ni. Makan sesama dan berehat santai sesama. Anak-anak pun sama seronok dapat berjumpa sepupu sepapatnya hehe


JALAN-JALAN CARI MAKAN SATAY PANTAI PUTERI MELAKA

Tadaaa...satay mummy ...bukan sekadar nampak je sedap. Makan pun sangat sedap tau ! Thanks pada semua yang belanja mummy. Lupa sapa bayar ntah !

You Might Also Like

8 comments

  1. nampak sedap satay nya
    berkilat2

    ReplyDelete
  2. Boleh brim nanti rabia nak belanja umi dan ayah makan satay

    ReplyDelete
  3. Miza pun pantau anak-anak minum air o. tapi bila makan kat luar boleh lah belasah apa yang dorang nak seklai sekala. Bila mommy nak belanja satay ne

    ReplyDelete
  4. Sedap nampaknya satay tu kak. Boleh try nanti.

    ReplyDelete
  5. terliurnya tengok satay.. hukhuk

    ReplyDelete
  6. Alahai menyesal baca entry nih.citer pasal satay plak.dah la lama tak makan satay

    ReplyDelete
  7. satay dah le feveret akak.. nanti boleh carik laa

    ReplyDelete
  8. Kak Sue pun suka makan satay, nanti kalau jalan-jalan ke Melaka boleh la singgah..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -