Quality Time Anak-anak Bersama Sepupu Mereka

Quality Time Anak-anak Bersama Sepupu Mereka - Happy 5th birthday Muhammad Hafiz Farhan ! Farhan ni, sepupu Dhia dan Dzal. Sebaya Dhia Bat...

Quality Time Anak-anak Bersama Sepupu Mereka - Happy 5th birthday Muhammad Hafiz Farhan ! Farhan ni, sepupu Dhia dan Dzal. Sebaya Dhia Batrisya, lahir beza sebulan lebih je ! Farhan ni, budaknya baik dan tak nakal. Dhia kalau orang jenis tak melasak sangat, memang Dhia suka nak berkawan. Farhan ni, antara salah seorang sepupu peberet Dhia. Farhan ni, banyak mainan, suka ajak Dhia main sesama. Sebab tu lah Dhia suka berkawan dengan Farhan


Quality Time Anak-anak Bersama Sepupu Mereka



Bila ada sambutan birthday macam ni, secara tak langsung dapat berikan Quality Time Anak-anak Bersama Sepupu Mereka. Main dan bonding each other ! Semoga Farhan di panjangkan umur dan di murahkan rezeki selalu !



Hana , adik kepada Farhan (sebaya dengan Dzal) pemalu yakmat budak ni. Kalau mummy jumpa mesti snap gambar dia sekeping. Hehe saje sakat si Hana ni ! Nakal ek, mummy ni? Mummy memang suka dengan budak-budak pemalu macam ni. hehe. Jangan marah ye Hana !


semangat meniup bubbles belon tu haaaa..


ngam-ngam pulak bubles belon depan muka. kasik bokeh sat naaa




Dhia siap bawa bekal bubbles ni dari rumah, nak main sesama dengan sepupu-sepupunya ! Bawalah nak, mainlah sepuasnya hehehe. This is your Quality Time Anak-anak Bersama Sepupu





Sepupu sulong ni, Wan Irdina Zahirah. Masa kecik-kecik dulu rajin lah mengekor mummy dan daddy ke sana sini . Dari zaman mummy bercinta sampailah baru kawen hehehe. 

Sekarang ni, dah besar...susah nak datang tidur rumah aunty dah. Segan kot !


Selesai main bubles ni, terus ke agenda lain pulak ...



Main rabbit dengan geng gegirl !


geng boboi boy buat apa lak, ni?


ohhhh..main kereta control



kereta cik ily dari zaman kecik-kecik rettcar ala-ala go cart


ginilah kalau berkumpul Quality Time Anak-anak Bersama Sepupu Mereka. Macam-macam aktiviti keluar tau ! dari makan-makan birthday sampai lah ntah apa-apa aktiviti spontan jadi !






Dak dua beradik ni berebut nak naik basikal go cart . Masalahnya, tak reti nak kayuh sangat. Jenuh mummy kena tolak sengsorang huhu.

Abes lemak mummy terbakar sebegitu sahaja, tau !

Seterusnya, rabbit time lagi !


Padat dengan manusia huhu





So, semua kena keluar dan beratur, masuk sengsorang untuk main dengan rabbit..hahaha. dah macam petting zoo rumah pak abang ni



Raziq sepupu anak-anak sebaya Dzal. Malu nak main sengsorang hehehe


daddy nak bawa kemana ntah rabbit tu, ha .Nak kata posing, macam tak je...hehe


Selesai Quality Time Anak-anak Bersama Sepupu Mereka. Kita ke IOI MAll Putrajaya. Bonding dengan keluarga kecik kami pulak !

Daddy lanje baju mummy kat Nichii dan aiskrim tuk anak-anak. Tqqq daddy, lap u to the moon and back and to the moon again and back ganda 100 ! :) :)


Masih tak dapat nak kumpulkan satu keluarga daddy yang 7 adik beradik tu. Ni baru ada 4 keluarga yang ada. Kalau 7 keluarga datang..tentunya gamat dan lagi meriah.

I miss this moment so much, apatah lagi anak-anak !

You Might Also Like

7 comments

  1. Bonding time macam ne yang akan jadi kenang

    ReplyDelete
  2. Setuju, quality time with family is a great moment in our life..well seronok semua..besar kawasan rumah ni ye..kat area mana ni Linda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg berkmpul ni semua rmh mereka kt kjg. Selalu lepak rumah adik asben yg ni je. Sb rmh besau, muat kalau semua dtg

      Delete
  3. Seghonok kumpul ramai-ramai sekali sekala macam ni..budak2 yang paling suka..tambah ada cousin ramai dan lebih kurang sebaya..memang meriahhh...

    ReplyDelete
  4. Seghonok kumpul ramai-ramai sekali sekala macam ni..budak2 yang paling suka..tambah ada cousin ramai dan lebih kurang sebaya..memang meriahhh...

    ReplyDelete
  5. Seronok kan berkumpul ramai ramai.wah afik beradik suami akak sama lah mcm saya 7 org.yg dh kawen tiga org...4 blm lg

    ReplyDelete
  6. Seronok kan dapat berkumpul ramai-ramai macam nie Linda..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -