KENNY ROGERS ROASTERS AND DODGEBALL GOING FOR GOLD!

KENNY ROGERS ROASTERS GOING FOR GOLD! Mesti korang  tertanya-tanya apakah otu? kenny Rogers ROASTERS jual emas ke? Okay sebenarnya, tak ada...

KENNY ROGERS ROASTERS GOING FOR GOLD! Mesti korang  tertanya-tanya apakah otu? kenny Rogers ROASTERS jual emas ke? Okay sebenarnya, tak ada kena mengena dengan jual emas. Kenny Rogers Roasters tetap jual ayam.  KENNY ROGERS ROASTERS GOING FOR GOLD sebenarnya membantu Malaysia Dodgeball Federation untuk sukan Dodgeball World Cup

KENNY ROGERS ROASTERS AND DODGEBALL GOING FOR GOLD!  


KENNY ROGERS ROASTERS AND DODGEBALL GOING FOR GOLD!



Demi kehidupan yang sihat, makanan yang sihat amat penting untu sukan Dodgeball.  Kenny Rogers ROASTERS (KRR) membantu Malaysia Dodgeball Federation (MDF) untuk sukan di Madison Square Garden, New York! Lebih RM10,000 sponsorship di berikan untuk Dodgeball itu nanti.

KENNY ROGERS ROASTERS AND DODGEBALL GOING FOR GOLD!

Minuman sihat dari fresh lemon..mummy menumpang detox sekali hehehe.

KENNY ROGERS ROASTERS AND DODGEBALL GOING FOR GOLD!

Tahniah pada Dodgeball Malaysia ! Godd luck, babe !



Healthy Meal from KRR - Kenny Rogers Roasters



The Dodgeball World Cup, di uruskan World Dodgeball Association. Setiap 2 tahun akan di adakan perlawanan sukan Dodgeball.

Sukan ini, pertama kalinya beraksi di Manchester, England pada 2016.Lebih 34 team sertai.

Ramai juga lah kan. Sukan baru, mummy pun baru pertama kali tahu tentang sukan ni. Sukan ni ala-ala bola beracun, kalau kecik-kecik kat sekolah selalu ada sukan ni.

Sekarang dah komersial sukan Dodgeball ni.

Selanjutnya tentang Kenny Rogers Roasters, lawati:-

Telefon: 03 - 2119 9888 

You Might Also Like

6 comments

  1. lama tak makan Kenny rogers lah... nampak cam sedap je tuh ek

    ReplyDelete
  2. Alaaa....lama x layan KRR la..nak jugakkk

    ReplyDelete
  3. wah sedapnya KR. lama dah tak makan KR tingin la plak

    ReplyDelete
  4. Kak Sue lama tak singgah Kenny Rogers jugak.. Nanti nak pi lah.. ehehe..

    ReplyDelete
  5. KR ni selalu jugak buat promosi.
    buy 1 free 1.
    masa tu la aida ajak mr.asben gi. save bajet :) ha ha ha

    ReplyDelete
  6. kawan akak ada yg berlatih dodgeball ni selalu.. kenny pun akak suka tau

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -