SEDAP KE CORNETTO RAINBOW POP ?

SEDAP KE CORNETTO RAINBOW POP ? Pertanyaan ni, sebenarnya..tertanya-tanya pada diri sendiri. Mummy sejenis tak reti nak declare rasa aiskri...

SEDAP KE CORNETTO RAINBOW POP ? Pertanyaan ni, sebenarnya..tertanya-tanya pada diri sendiri. Mummy sejenis tak reti nak declare rasa aiskrim. Kalau sedap, tapie tekak akan lebih dahaga. Pun,mummy akan cakap tak sedap. Cerewet kot . Ntah lah ! Oklah,kan cerewet dari OCD. Sesekali cerewet tak, salah. Kalau dah semua benda cerewet. Tu...dah macam something wrong dalam diri tu !

SEDAP KE CORNETTO RAINBOW POP ?


Berbalik persoalan SEDAP KE CORNETTO RAINBOW POP ? Eh..sebelum tu, macamana mummy boleh terjebak untuk rasa CORNETTO RAINBIW POP? Kisahnya, mummy nak cuci kereta kat Station Minyak Petron, tetiba nak terkucil. Dah terkucil, belek pulak kedai serbaneka dalam Petrol tu. 

Ternampak pulak aiskrim Cornetto baru. Sedap ke tak sedap..beli dulu, baru tahu kan....


Penutup atas Cornetto Rainbow Pop. Macam cantik je,kan?


Dalam Cornetto Rainbow Pop. Tu, mummy dah gigit sket. Nak tunjuk tekstur dalamnya.

Coklat keras tu, selaputi aiskrim. Jadi, aiskrim tu tak la cepat meleleh. Rainbow Pop atas aiskrim macam ala-ala sugar rice.


Rasa aiskrim dalam tu yang berwarna warni tu. Sedap jugalah..lelemak gitu. Macam paddle pop colornya.

Rasanya, macam Wall's Paddle Pop juga, ke? Ha....kalau nak tahu. Kena lah pi beli sendiri, ye.

Harga beli Cornetto Rainbow Pop at Petron ialah RM3. Harga kat tempat lain, jangan tanya mummy ek ! 

You Might Also Like

6 comments

  1. packing dah cantik sure terpikat kena beli nak rasa jugak

    ReplyDelete
  2. oh ada yg baru..tkde ternmpk lg yg rainbow ni

    ReplyDelete
  3. ooo.. ni la aiskrim yg syafi pernah beli. seperti biasa mama gst sikit so dpt lah merasa. sedap

    ReplyDelete
  4. Alahai, comel blong blink aiskrimnya. Patut pun nama rainbow pop

    ReplyDelete
  5. Nampak sedap nie, nak cuba lah Kak Sue nanti Linda. Kak Sue OCD gak Linda.. hahaha.. diri sendiri pun serabut ngan OCD 😂

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -