5 Barangan Tun Mahathir Menjadi Viral

5 Barangan Tun Mahathir Menjadi Viral - Alhamdulillah, Tun Mahathir menjadi PM Malaysia buat kali kedua. Sejak kemenangan Tun M di PRU 14 ...

5 Barangan Tun Mahathir Menjadi Viral - Alhamdulillah, Tun Mahathir menjadi PM Malaysia buat kali kedua. Sejak kemenangan Tun M di PRU 14 baru ni. Tun M menjadi bahan bualan top masa kini. Hinggakan apa yang beliau makan, pakai menjadi viral.

Mana taknya, dah berumur 93 tahun tapi, masih kuat bekerja. Mummy kalau umur 93 tahun nanti macamana ye gayanya?  Ada lagi ke idak ntah ! Huhu. Mummy suka pulak ikuti perkembangn Tun M. Sejak menular 5 Barangan Tun Mahathir Menjadi Viral


5 Barangan Tun Mahathir Menjadi Viral


Jom kita lihat apakah 5 Barangan Tun Mahathir Menjadi Viral : 

Vitamin C Berocca Suplemen Tun M:

5 Barangan Tun Mahathir Menjadi Viral

Suplemen Berocca Tun Mahathir Menjadi Viral

5 Barangan Tun Mahathir Menjadi Viral

Suplemen Vitamin C Berocca kini ramai yang mencubanya pulak! Sesebelum ni, tak femes emes pun vitamin ni, kan? Vitamin C sebenarnya vitamin yang sangat di perlukan oleh badan kita . Mumy memang ada ambil suplemen Vitamin C, tapi brand lain.

Berocca ni, mimmy belum cuba, teringin nak cuba juga! Dengarnya harga baru RM23++

Selipar Bata Tun Mahathir Menjadi Viral

Selipar Bata Tun M pun menjadi viral masa kini. Dengarnya, banyak kedai Bata sold out dah. Mummy pun peminat kasut Bata jugak! 😍

5 Barangan Tun Mahathir Menjadi Viral

Jam tangan Casio G-Shock Tun Mahathir Menjadi Viral

5 Barangan Tun Mahathir Menjadi Viral

Jam Casio G-Shock yang Tun M pakai ni pun tetiba femes emes jugak ! Dengarnya jam ni harga melonjak naik sekarang.

Baju Brand Outlet Tun Mahathir Menjadi Viral

5 Barangan Tun Mahathir Menjadi Viral

Gambar Tun M pi shopping kat Brand Outlet pula..macam-macam depa ni dapat gambar Tun M. Brand Outlet ni bajunya pun best ! Selalu singgah cuci mata 😉


5 Barangan Tun Mahathir Menjadi Viral

5 Barangan Tun Mahathir Menjadi Viral

Pen hitam  Tun M dari jenama pilot , nampak,kan Tun M very humble person. Mummy pun suka pen yang macam ni. Selesa untuk buat signature.

5 Barangan Tun Mahathir Menjadi Viral

5 Barangan Tun Mahathir Menjadi Viral


5 barangan Tun M yang menjadi bualan hangat ni, secara langsung dan tak langsung, ianya menaikkan sales barangan jenama tersebut. 

You Might Also Like

10 comments

  1. palinngg hot yg vitamin c tu lahh kat memane org cari tuuu

    ReplyDelete
  2. hihi, dasat penangan tun M, zaman dulu2 media sosial xmcm sekrang, xde viral2 ni, hihi..

    ReplyDelete
  3. bata tu tetiba femes la pulak kan ...

    ReplyDelete
  4. tetiba pulak femes kasut bata tu hahaha padahal dulu kite tgk biasa2 jeee

    ReplyDelete
  5. Yang paling hot vitamin c berroca tuhlah ramai nak beli.saya pun nak try berroca la pulak..sbb sebelum nih makan vitamin c lain..hahaha

    ReplyDelete
  6. tak perlu mahal tapi belilah yg mampu milik dan berkualiti

    ReplyDelete
  7. yg paling hot supplement tu..ada sapa ntah update kat FB, lepas viral gambar tun m disamping vitamin tu, ada pi ke farmasi nak beli..dh sold out..pharmacist tu siap ckp dulu dia selalu promote, tak da sapa nak beli...

    ReplyDelete
  8. yg paling hot supplement tu..ada sapa ntah update kat FB, lepas viral gambar tun m disamping vitamin tu, ada pi ke farmasi nak beli..dh sold out..pharmacist tu siap ckp dulu dia selalu promote, tak da sapa nak beli...haha

    ReplyDelete
  9. Wah Kak Sue pun nak cuba juga lah vitamin C tu nanti Linda.. Hebat Tun Mahathir nie kan n very humble person..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -