BATA PILIHAN KASUT RAYA 2018 KAMI SEKELUARGA !

BATA PILIHAN KASUT RAYA 2018 KAMI SEKELUARGA ! Assalamualaikum dan Salam Ramadan semua. Bila Ramadan ni, kita akan lebih mengingat kepada ...

BATA PILIHAN KASUT RAYA 2018 KAMI SEKELUARGA ! Assalamualaikum dan Salam Ramadan semua. Bila Ramadan ni, kita akan lebih mengingat kepada persiapan raya. Bila mummy dah berkeluarga. Biasanya, persiapan raya anak-anak di utamakan. Serba serbi baru untuk anak, kita kecil-kecil dulu pun, semua nak baru bila tiba raya, kan?


BATA PILIHAN KASUT RAYA 2018 KAMI SEKELUARGA !


Alhamdulillah, persiapan anak dah hampir 100% siap. Termasuklah kasut raya ! Kasut apa pilihan kami untuk RAYA 2018 ni?  Tentulah BATA PILIHAN KASUT RAYA 2018 KAMI SEKELUARGA ! Kenapa mummy sekeluarga memilih kasut BATA sebagai PILIHAN KASUT RAYA 2018 KAMI SEKELUARGA ?

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

BANYAKNYA DISKAUN RAYA 2018 DI BATA MALAYSIA !


Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Mummy pilih kasut Bata untuk Raya 2018 bukan sebab viral Tun M, tau ! Dari kecil, mummy dah pakai kasut Bata untuk raya dan juga kasut sekolah. Selain jenama di percayai. Mummy memilih ke Bata untuk Raya 2018 adalah di sebabkan diskaun RAYA BATA untuk tahun 2018 menarik sangat ! Bab diskaun, memang mummy tak lepaskan peluang, ok ! Selagi boleh jimat, kita jimat ! 

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Berbelanja RM99 dalam satu resit dapat diskaun RM25 (pembelian akan datang) + dapat sampul duit raya

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Rebat segera 6% dengan pembelian RM99 dan ke atas

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Pembelian RM149 ke atas PERCUMA wristlet Marie Claire + RM25 voucher (next purchase) + sampul duit raya

Nak diskaun 10% lagi, di Bata? Yup ! Ada diskaun lagi, dengan syarat sign up membership. PERCUMA je untuk pembelian RM100 ke atas. Next purchase... dapat lah 10% diskaun ekstra ! 

BATA PILIHAN KASUT RAYA 2018 MUMMY !


Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Tak nak kalah weiii...mummy pun nak kasut raya Bata, jugak ! Tak aci lah, kan anak je ada kasut raya 2018 baru hehe

Oleh kerana tak berapa nak tinggi, mummy memilih wedges. Pilihan kasut raya 2018 mummy di Bata ni, mummy pilih yang senang sarung, bertapak lembut, selesa bila di pijak dan tinggi.

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Di lema, nak biru gelap atau beige ? Wedges warna beige belum ada lagi dalam koleksi.

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Macam-macam pilihan kasut raya 2018 ada di Bata

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Marie Claire pun lawa juga.

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Hitam, kasut bertutup penuh !

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Flat shoes

JENIS KASUT PEREMPUAN DI BATA

Kasut di Bata ni, bukan function biasa-biasa tau. Ada banyak jenis tapak kasut di Bata ni. Ada untuk reflexology, tapak lembut dan banyak pilihan lagi.

Masa mengandung dulu, Bata Comfit pilihan mummy. Tawaf 4 jam dalam shopping mall pun tak sakit kaki ! Selesa sangat, tahan lama pulak tu. 2 kali mengandung boleh pakai. Jimat sangat !

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Bata Insolia - tapak lembut

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Bata Comfit - selesa habis !

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Wide fit- sesuai untuk mummy kaki kembang. Tapi, nak nampak fit cantik. 

BELI KASUT RAYA 2018 ANAK DI BATA MALAYSIA !

Dah siap pilih kasut mummy, kita pilih kasut anak-anak. Sebenarnya, masa mummy pilih kasut mummy. Anak-anak dah cari kasut Bata pilihan mereka.

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Siap test sendiri dah tu!

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Dhia - Minat Hello Kitty

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Dzal - minat kasut Bata Spiderman

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Tapi besar sangat ! Tak ada saiz untuk Dzal

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Daim Naufal - pilih range dari Bubblegummers, jenis kasut tak bertutup habis

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Ala-ala pre walker dan walker (beginner).

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Wajib ada bunyi 'cet...cet...' hehehehe

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Excited juga tu, tak sabar nak berjalan. Sekarang dah memapah sana sini.

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,



Hello Kitty semua lawa-lawa

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Nak beli kasut raya Dhia style gini. Dhia tak nak pulak. Huhu. Memasing ada taste tersendiri !

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Yang sebenarnya, Dhia nakkan kasut sandal Hello Kitty macam ni. Bertapak tinggi. Saiz untuk umur Dhia tak ada pulak untuk design ni.

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Kasut Mickey and friends pun lawa !

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Avengers ni, akhirnya jadi pilihan Dzal.

HAND BAG DI BATA MALAYSIA !

Nak beg raya? Beg di Bata pun lawa sangat, geram je tengok !

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Warna gelap, beg bersaiz besar

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Medium size

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Light color, tak besar dan tak kecik sangat !

Harga beg di Bata ni dari RM39 hingga RM139. Jangan risau, harga ni semua sebelum diskaun ! 

KASUT RAYA LELAKI DI BATA MALAYSIA !

Bata ni, dah macam one stop center untuk semua jenis kasut. Nak kasut mak, anak, bapa semua ada ! Sebab tu, Bata jadi pilihan kasut RAYA 2018 kami !

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Sandal lelaki, design cantik sangat ! Maskulin bergaya !

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Jenis bertutup dan loafer puan ada. Banyak lagi pilihan lain ada di Bata. Nak tahu design apa lagi yang menarik? Kena datang Bata,...

Bata pilihan kasut raya 2018, kasut raya, bata, bata malaysia, kasut raya, kasut raya anak, kasut raya keluarga, kasut raya perempuan ,kasut raya lelaki, kasut raya wanita, kasut wedges, beg raya, marie claire,

Selesai shopping kasut RAYA 2018 kami di Bata.

Korang yang belum shopping kasut Raya tu, jangan lupa cepat ke Bata. Diskaun banyak giler tu ! Jangan cakap, mummy tak payung :)

Saiz kasut tu, lambat kang.. habis saiz. Mummy dah terkono tahun lepas. Susah dapat saiz. Kali ni, cepat-cepat terjah kasut raya di awal Ramadan.

Apa? Tak sempat nak ke kedai kasut Bata? Jangan risau, korang beli je online. Pilihan pun banyak. Beli di : www.bata.com.my

Selanjutnya, tentang Bata dan promosi. Layari :



You Might Also Like

11 comments

  1. settle dah bab kasut. Tq mommy share banyak diskaun wekend ne boleh terjah bata alang-alang dah gaji

    ReplyDelete
  2. Design kasut bata sekarang dah lawa sangat kan kak.

    ReplyDelete
  3. Comel kst hello kitty. Nk cr kst raya ank2 jugk ni

    ReplyDelete
  4. Suka wedges dia..lawa2...
    Yg bata comfit tu pun best..
    Dlu pakai pi keja..tahan lasak..pakai sampai lunyai la org ckp

    ReplyDelete
  5. cantik wedges mummy..berkenan plak k.fiezz..tak penah ada kasut jenis wedges ni..

    ReplyDelete
  6. Banyak pilihan dekat Bata ni. Design pun cantik.

    ReplyDelete
  7. kasut bata memang cantik dan bergaya.

    ReplyDelete
  8. lama tak pakai wedges.. cnatik2 juga pilihan yang ada. suka yang tali depan tebal sikit =)

    ReplyDelete
  9. Kasut BATA memang best dan selesa. Tahun nih pun saya raya pakai kasut BATA. tahun lepas pun sama juga

    ReplyDelete
  10. aida memang ada keahlian BATA.
    sebelum kasut Tun M viral, memang every kasut aida sefamili BATA.
    selesa.
    affordable.
    meskipun sometimes design nyer mcm kolot skit, now semakin byk design yg moden jugak.
    getting better lah.

    ReplyDelete
  11. BATA Comfit memang selesa bila pakai walaupun sehari melekat dekat kaki tapi tak rasa sakit sebab tapak lembut

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -