HAPPY 1ST BIRTHDAY DAIM NAUFAL !

HAPPY 1ST BIRTHDAY DAIM NAUFAL ! Allahuakbar ! Genap dah setahun anak bongsu, ku ! Kenapa bongsu? Rezeki 3 orang je, anak kami ! Daim Nauf...

HAPPY 1ST BIRTHDAY DAIM NAUFAL ! Allahuakbar ! Genap dah setahun anak bongsu, ku ! Kenapa bongsu? Rezeki 3 orang je, anak kami ! Daim Naufal bersalin secara pembedahan (scheduled) 21 Jun 2017 jam 9 pagi di Hospital Serdang. Tak banyak komplikasi melahirkannya. Cepat pun cepat ! 20 minit je masa pembedahan di lakukan ! Cuma, anak lelaki kami ni semua ada pro longed jaundice. But, tak kritikal, jaundice sebab breastmilk je !

HAPPY 1ST BIRTHDAY DAIM NAUFAL !



HAPPY 1ST BIRTHDAY DAIM NAUFAL !

HAPPY 1ST BIRTHDAY DAIM NAUFAL ! This is special photo shoot for you, Daim Naufal ! Pandai dah bergambar, dan posing. Good boy, senang nanti join mummy buat review. Hahaha ! Photo shoot kali ni, by timer je ! Sonang..maleh lah nak soh orang tu ini snap kan gambar.


HAPPY 1ST BIRTHDAY DAIM NAUFAL !

Timang sket lah sempena 1ST BIRTHDAY DAIM NAUFAL ! Dah setahun baru perasan, gambar timang kamu tak ada dalam simpanan mummy daddy.

Jadi anak soleh dan berguna ya, DAIM NAUFAL ! Moga dirimu secantik makna namamu. Daim - yang berkekalan dan Naufal - Dermawan. Moga kamu sentiasa di murahkan rezeki yang melimpah ruah dan jangan sesekali menabik dada atas kejayaan yang kau kecapi ! Menunduklah di kau ke bumi yang nyata seperti padi. Makin menunduk, makin berisi !


HAPPY 1ST BIRTHDAY DAIM NAUFAL !

Mummy, daddy, kakak dan abang sentiasa sayangkan kamu ! Love you to the moon and back ! HAPPY 1ST BIRTHDAY DAIM NAUFAL !

You Might Also Like

12 comments

  1. Happy birthday Daim. Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak soleh di dunia dan akhirat

    ReplyDelete
  2. happy bithday daim naufal semoga menjadi anak soleh kebanggaan mummy

    ReplyDelete
  3. Happy birthday Daim...macam sekejap je dh besar ni..

    ReplyDelete
  4. awww besar dah dia, happy birthday Daim semoga menjadi anak yang soleh dan terus sihat dan cerdas

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday Daim..Ingat tahun lepas, mummy daim update kat fb lagi beberapa hari nak raya, masuk ward nak bersalinkan daim..Moga membesar jadi anak yg baik & selalu dgr ckp mummy, daddy, kakak dhia & abang dzal..

    ReplyDelete
  6. happy belated beday daim naufal! sedap nama hehehe.

    p/s: jemput join segmen blog kc kak linda :D

    ReplyDelete
  7. daim :)
    lovely boy.
    moga sihat dan ceria selalu ye.

    ReplyDelete
  8. Happy belated birthday Daim naufal..

    ReplyDelete
  9. Happy Belated Besday Daim. Semoga jadi nak soleh buat mummy & daddy. Dan berjaya di dunia & akhirat.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -