POPCORN WARNA WARNI SEDAP DOORGIFT BIRTHDAY DHIA

POPCORN WARNA WARNI SEDAP DOORGIFT BIRTHDAY DHIA - Ramai yang bertanyakan tentang Pop Corn Doorgift masa birthday Dhia. Yup, nampak packa...

POPCORN WARNA WARNI SEDAP DOORGIFT BIRTHDAY DHIA - Ramai yang bertanyakan tentang Pop Corn Doorgift masa birthday Dhia. Yup, nampak packaging door gift Pop Corn tu exclusive dan kemas. Kalau korang nak cari door gift hari jadi anak, jangan risau...tak mahal pun POPCORN WARNA WARNI SEDAP DOORGIFT BIRTHDAY DHIA tu. Eh, kalau musim raya ni, korang nak buat door gifts sempena open house pun, sesuai jugak !

POPCORN WARNA WARNI SEDAP DOORGIFT BIRTHDAY DHIA 


POPCORN WARNA WARNI SEDAP DOORGIFT BIRTHDAY DHIA

Nampak comel tak, POPCORN WARNA WARNI SEDAP DOORGIFT BIRTHDAY DHIA? Budak-budak memang suka dengan warnanya yang warna warni dan senang bawa.

POPCORN WARNA WARNI SEDAP DOORGIFT BIRTHDAY DHIA ni di buat fresh, bukan stok minggu lepas.

Yang bestnya, founder ni anta deliver terus pop corn ke rumah kami. Macam tetau je, kitorang tuan rumah ni. Terkejar-kejar masa.

POPCORN WARNA WARNI SEDAP DOORGIFT BIRTHDAY DHIA

Sebelum majlis, memasing dah menapau sorang sebekas pop corn. 

POPCORN WARNA WARNI SEDAP DOORGIFT BIRTHDAY DHIA

Pop corn sedap, manis, berkrim...Allahu, menggoda sungguh. Warna warni pop corn tu semua ada rasa flavour tersendiri. Bukan jenis pop corn yang manis semata-mata je !

Lepas tu, kalau makan..ranggup je ! Anak-anak kami ni, memang memilih makan pop corn. Nak yang sedap je ! Pop corn hat ni, memang non stop depa makan !

Kalau bagi door gift macam pop corn ni, tuan rumah senang yakmat. Sebab tak payah susah-susah beli paper bag, plastik bag dah nak membungkus bagai !

Tetamu nak bawa balik pun senang juga ! Ada siap tangkai dah tu. 

Macamana nak beli popo corn ni? Okay, kalau korang berhajat nak buat pop corn ni sebagai door gift pada tetamu korang. Korang boleh wasap ke http://www.wasap.my/60193520081 atau call 019-3520081 (ST)

You Might Also Like

6 comments

  1. Macam best ja buat doorgift ni kan kak. Buleh try nnti. Harga ok x kak?

    ReplyDelete
  2. wah idea bagus untuk doorgift jugak ni linda. .

    ReplyDelete
  3. Idea ni kalau nak jadikan door gift apa2 majlis..

    ReplyDelete
  4. memang comel sangat popcorn warna-warni ni

    ReplyDelete
  5. comel nya warna warni! budak budak terutamanya mesti suka

    ReplyDelete
  6. menarik doorgift gini, alin.
    anak2 memang suka popcorn kan.
    dgn warna begitu, confirm anak2 tertarik.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -