BILA FASHIONVALET SALES KAW KAW MURAH !

BILA FASHIONVALET SALES KAW KAW MURAH ! - Ingat FashionValet (FV), ingat dUCk ha, gitchewwww ! Suka tudung dan shawl dUCk? Sebenarnya, mum...

BILA FASHIONVALET SALES KAW KAW MURAH ! - Ingat FashionValet (FV), ingat dUCk ha, gitchewwww ! Suka tudung dan shawl dUCk? Sebenarnya, mummy ni tak kisah pun tudung apa dan brand apa. Lelagi kalau murah dan harga masuk akal, tu lagi triple LOVE gituuuu. Berbalik kisah tudung dan shawl dUCK ni, memang lawa tengok orang lain pakai. Dan, kalau kita ada nak event yang agak formal nampak lebih cantik dan professional. Jadi? Jadi mummy sukalah lah juga dengan tudung dan shawl dUCK. Cuma nak beli beratus-ratus untuk sehelai tu...rasa macam sayang juga duit.

BILA FASHIONVALET SALES KAW KAW MURAH ! 



BILA FASHIONVALET SALES KAW KAW MURAH ! - Ingat FashionValet (FV), ingat dUCk ha, gitchewwww ! Suka tudung dan shawl dUCk? Sebenarnya, mummy ni tak kisah pun tudung apa dan brand apa. Lelagi kalau murah dan harga masuk akal, tu lagi triple LOVE gituuuu. Berbalik kisah tudung dan shawl dUCK ni, memang lawa tengok orang lain pakai. Dan, kalau kita ada nak event yang agak formal nampak lebih cantik dan professional. Jadi? Jadi mummy sukalah lah juga dengan tudung dan shawl dUCK. Cuma nak beli beratus-ratus untuk sehelai tu...rasa macam sayang juga duit.    BILA FASHIONVALET SALES KAW KAW MURAH !

BILA FASHIONVALET SALES KAW KAW MURAH ! Giler nak tengok aje? Mulalah kan, dok cerita dengan asben yang sales tudung shawl dUCk semua murah, murah. Inner tudung lepas sales pun jatuh RM15. Apa ntah lagi tudung dan shawl dari beratus-ratus tu, jadik RM50++

For sure, nak beli simpan untuk raya tahun depan. Beli shawl dan tudung tak ada corak ni, bebila boleh pakai. So, mummy plan nak beli yang plain..senang ! tak mati musim.

KOD DISKAUN FASHIONVALET 


Oh ya, bab diskaun tu...kena letak masa check out.

Kalau korang nak beli di FashionValet, jangan lupa masukkan kod untuk dapat diskaun lagi murah.

BELI 2, 15% - masukkan kod FVMYS15

BELI 3, 20% - masukkan kod FVMYS20

BELI 4, 40% - masukkan kod FVMYS40

Sales sampai 29 Julai 2018 je tau ! Cepat dapatkan sekarang, kalau korang nak SAVE banyak !

AKHIRNYA SAMBAR JUGA dUCk !

BILA FASHIONVALET SALES KAW KAW MURAH ! - Ingat FashionValet (FV), ingat dUCk ha, gitchewwww ! Suka tudung dan shawl dUCk? Sebenarnya, mummy ni tak kisah pun tudung apa dan brand apa. Lelagi kalau murah dan harga masuk akal, tu lagi triple LOVE gituuuu. Berbalik kisah tudung dan shawl dUCK ni, memang lawa tengok orang lain pakai. Dan, kalau kita ada nak event yang agak formal nampak lebih cantik dan professional. Jadi? Jadi mummy sukalah lah juga dengan tudung dan shawl dUCK. Cuma nak beli beratus-ratus untuk sehelai tu...rasa macam sayang juga duit.    BILA FASHIONVALET SALES KAW KAW MURAH !

Akhirnya, sambar jugalah dUCK demi 40% diskaun tu kan. Macamana leh terjebak?

Alkisahnya... Tetiba pepagi tu, laki wasap dah transfer duit untuk beli tudung dUCk. 

Allahuakbar...pucuk di cita ulam mendatang. Dah, jangan nak dok kata BEST ke hape. Hadiah birthday in advance mummy lah ni, kot.

tak sabar nak tunggu barang dari www.fashionvalet.com aumsssss 

You Might Also Like

12 comments

  1. kalau tak beli confirm mengigau ni kan linda.. murah tu hampir setengah harga

    ReplyDelete
  2. u are deserved... wow... mesti cantik bila sis pakai ni

    ReplyDelete
  3. Finally u've been ducked kak. Tak sabar nak tgk tudung tu 😍

    ReplyDelete
  4. Memang kaw kaw murahnya kak tapi saya mampu tengok jela

    ReplyDelete
  5. sebelum ni buat tak nampak jer brand duck sebab tak mampu, tak sangka ada sales

    ReplyDelete
  6. Wah ada sales ya Linda, tak sabar nak tengok tudung yang Linda beli..

    ReplyDelete
  7. aida x pakai itik ni, alin :)
    maybe bukan material yg aida suka pakai.
    and maybe sebab aida x pakai shawl.
    and sebab mahal! ha ha ha ha ha

    ReplyDelete
  8. tudung duck tu lawa kan..rabia tak shopping lagi dekat fashoin valet ni.

    ReplyDelete
  9. Sabar SA...babap si budak Linda ni...saje dia up sales plak kat entry ni...amboiiii..sabar SA...bulan ni nak raya haji...hahahahaha

    ReplyDelete
  10. Duck sesaje..akak mampu makan Duck salai jer la Linda..hehehe...adik akak pun hantu Duck..

    ReplyDelete
  11. Ala.. ala.. Dah terlepas.. tak sempat nak bershopping.. kikiki..

    ReplyDelete
  12. Wow, duck gitu. Mampu tgk ja kak, hihi.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -