GAMBAR RAYA 2018 DENGAN KELUARGA SENDIRI

GAMBAR RAYA 2018 DENGAN KELUARGA SENDIRI - Dah nak abes Syawal pun huhu tetiba baru teringat gambar raya dengan family sendiri belum di ab...

GAMBAR RAYA 2018 DENGAN KELUARGA SENDIRI - Dah nak abes Syawal pun huhu tetiba baru teringat gambar raya dengan family sendiri belum di abadikan dalm blog. Hehe. Gambar raya tak formal pulak kali ini. Ngam-ngam balik dari Cameron Highlands terus zass singgah rumah mak pekena Nasi Beriyani Johor air tangan mak.

GAMBAR RAYA 2018 DENGAN KELUARGA SENDIRI


GAMBAR RAYA 2018 DENGAN KELUARGA SENDIRI

Raya pertama 2018 di PERAK: SINI :

Gambar makanan, tak ada. Sibuk settle kan anak-anak. Mandikan dorang, bagi dorang makan etc.

Mummy, Daim dan daddy je pakai balik baju siang. Sebab nak balik Kajang dah. Nanti kat Kajang baru tukar baju tidur terus lah.

Only kami dua beradik je bergambar..si abng sulung. Malas nak keluar bilik katanya. Lantaklah kan. Yang penting gambar minmy hado hehehehe.

GAMBAR RAYA 2018 DENGAN KELUARGA SENDIRI

Happy giler anak-anak dapat beraya dengan cousins. As usual ada sesi salam bermaaf-maafan dan dan dapat duit raya.

Miss u Ramadan dan Syawal. Harap berjumpa lagi di tahun-tahun akan datang. Aamiin.


You Might Also Like

7 comments

  1. Akak pun tak habis citer lagi kisah raya..macam dah lambat sangat nak up..hahaha...nasib la kalau dh susah nak susun gambar...pas tu vit M melanda

    ReplyDelete
  2. betul,rindu saat cuti raya hari tu,berkumpul semua ahli keluarga,sepupu sepapat....bestkan

    ReplyDelete
  3. Seronok bergambar ramai-ramai.. kenangan kan sis..

    ReplyDelete
  4. Kak Sue pun suka ambik gambar keluarga buat kenangan, tapi memang selalu tak cukup lengkap lah. Ada yang tido lah, keluar lah.. hahaha..

    ReplyDelete
  5. wajib kan gambar keluarga ramai2.
    raya is the best moment.
    thn dpn harap semua masih ada bersama in shaa Allah...

    ReplyDelete
  6. Saya tahun nih banyak pic dengan adik adik.. Masing masing luoa nak ambil gambar keluarga

    ReplyDelete
  7. Kejap ja syawal dah berlalu kan. Best bila time raya dpt kumpul ramai2. Tapi bile time bergambar mmg mcm tu kak, selalu tak cukup semua.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -