HUTANG NAFKAH PUNCA REZEKI SUAMI SEMPIT

HUTANG NAFKAH PUNCA REZEKI SUAMI SEMPIT - Tetiba nak tazkirah pulak di pagi Rabu hehe. Kalau dedulu mummy suka buat WORDLESS WEDNESDAY. Ta...

HUTANG NAFKAH PUNCA REZEKI SUAMI SEMPIT - Tetiba nak tazkirah pulak di pagi Rabu hehe. Kalau dedulu mummy suka buat WORDLESS WEDNESDAY. Tahun ni, macam malas nak ber WORDLESS WEDNESDAY.

Tapi, hari ni..macam nak ber WORDLESS WEDNESDAY pulak. WORDLESS WEDNESDAY kali ni, lebih kepada bab NAFKAH di mana ramai yang tak anggap NAFKAH ini sebagai perkara SERIUS.

HUTANG NAFKAH PUNCA REZEKI SUAMI SEMPIT

Sebenarnya, Allah boleh bayar CASH je setiap perbuatan kita di dunia ni. Contoh,HUTANG NAFKAH PUNCA REZEKI SUAMI SEMPIT. Artikel ini mummy dapat dari Facebook. Sebagai rujukan diri sendiri dan sharing is caring.














Syukur alhamdulillah, suami mummy tak pernah alpa dan lupa tanggungjawab nafkah pada mummy. Walau mummy bekerja dan mempunyai duit sendiri. Beliau senantiasa tunaikan tanggungjawab. #roadtojannah 

Moga kita semua dapat manfaat dari artikel ini. Hat suami-suami diluar sana, ambil berat ye, please :)

You Might Also Like

9 comments

  1. Kalau boleh kalau ada hutang2 tu,baik pergi bayar cepat2.

    ReplyDelete
  2. Allahuakbar...semoga kita belajar dari kesilapan.. suami isteri kena sama-sma mengingati satu sama lain...insyaaALLAH ALLAHSWT turunkan lebih rezeki

    ReplyDelete
  3. betul tu, isteri banyak pendam tapi tak semestinya dia redho dengan semua yang terjadi

    ReplyDelete
  4. Good sharing Linda, Alhamdullilah suami kita tak berkira kan. Semoga bertambah-tambah lagi rezeki kita sekeluarga kan.. aamiin ya rabb..

    ReplyDelete
  5. asben aida bukan aje tak kedekut, aida yg manage duit dia :) ha ha ha
    queen control kan? ha ha ha ha
    alhamdulillah. segala nyer cukup.

    ReplyDelete
  6. Betul tu kak. Kebanyakan suami culas bab nafkah nih

    ReplyDelete
  7. Good artikel kak. Semoga allah sentiasa memudahkan urusan & perjalanan rumahtangga kita semua. Inshaallah.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -