MAJLIS PERKAHWINAN ANAK DATO RAHMAN DAN DATIN NORA

MAJLIS PERKAHWINAN DATO RAHMAN DAN DATIN NORA - Bertempat di UBE HALL NILAI 3, kami mengahadiri majlis perkahwinan anak kepada kenalan Tok...

MAJLIS PERKAHWINAN DATO RAHMAN DAN DATIN NORA - Bertempat di UBE HALL NILAI 3, kami mengahadiri majlis perkahwinan anak kepada kenalan Tok Mak , Tok Abah (read: nenek atok kepada anak-anak). Mummy as usual, pembaca Waze untuk tok abah. Kalau ke mana-mana jalan yang mereka tak berapa pasti. Kadang-kadang mummy drive mereka. Tapi, oleh kerana Daim Naufal kadangkala tak boleh nak berenggang. Maka, ada baiknya atok drive lah !

MAJLIS PERKAHWINAN DATO RAHMAN DAN DATIN NORA


Kami sampai awal...dalam 11.30pagi. Masa perjalanan dari Subang ke Nilai 3 mengmbil masa dekat 1 jam juga.

Peel mak abah mummy tu, memang suka datang majlis awal-awal.

Kalau mummy dan daddy, kami selalu sampai di hujung majlis hehe.

MAJLIS PERKAHWINAN DATO RAHMAN DAN DATIN NORA

Gambar Dhia ambilkan. Senget...tapi ada nampak seninya jugak lah. Tq my dotter 😍

MAJLIS PERKAHWINAN DATO RAHMAN DAN DATIN NORA

Tok mak dan atok terjebak sekali. Bergambar sebelum makan kekeke. Atok tolong jaga Daim, atok bagi laluan untuk mummy makan dulu.

Gitulah bapa, sampai dah kahwin tak hilang kasih sayangnya terhadap anak perempuannya.

MAJLIS PERKAHWINAN DATO RAHMAN DAN DATIN NORA

Makan time. Tak makan, tak ada aiskrim. Gitulah, kena paksanya. Kang tak paksa. Sampai balik, tak makan. Pasti dalam kereta bising lapar.

MAJLIS PERKAHWINAN DATO RAHMAN DAN DATIN NORA

My meal..nampak macam banyak. Tapi lauk je tu. Nasi ciput ja hehehe.

MAJLIS PERKAHWINAN DATO RAHMAN DAN DATIN NORA

Daddy kerja..kami berempat je

MAJLIS PERKAHWINAN DATO RAHMAN DAN DATIN NORA

Apam balik ranggup. Sedap !

MAJLIS PERKAHWINAN DATO RAHMAN DAN DATIN NORA

Sempat kami bergambar di photobooth. Manakala, Dhia tulis ucapan untuk pengantin.

MAJLIS PERKAHWINAN DATO RAHMAN DAN DATIN NORA

MAJLIS PERKAHWINAN DATO RAHMAN DAN DATIN NORA

Yeay..finally ice cream ! Mang syiok macam-macam makanan ada. Ala-ala jamuan raya gituuu


Datin Nora dan mak. Bff kalau Unit Udara Polis buat lawatan ke mana-mana. Memang mereka ni ni macam belangkas ke sana sini.

Sekarang masing-masing laki dah pencen. Hehe.

MAJLIS PERKAHWINAN DATO RAHMAN DAN DATIN NORA

MAJLIS PERKAHWINAN DATO RAHMAN DAN DATIN NORA

Thank you inviting us Dato Rahman dan Datin Nora. Tahniah dapat menantu.

Kepada pengantin, Selamat Pengantin Baru, moga bahagia hingga ke anak cucu. Maaf gambar pengantin lupa snap. Sorry Mr Pilot ! 😉

You Might Also Like

7 comments

  1. hahha selalu jugak pergi kenduri kawin sakan bergambar last gambar pengantin tak amik pun

    ReplyDelete
  2. wahhhh wedding dia ada apam balik rangup! Rare sangat menu ni

    ReplyDelete
  3. Tahniah pengantin, bergaya lawa semuanya ❤

    ReplyDelete
  4. love attending wedding ceremony.
    kalau ada jemputan, aida jarang tak nak gi tau.
    love it. makanan confirm sedap.

    ReplyDelete
  5. Paturla macam kenal tenpat ni. Pernah review makanannya. Sedapkan kak

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada pengantin. Aina rajin jugak ikut mak ke majlis2 kahwin mcm ni.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -