Makan Durian Lunch Time

Makan Durian Lunch Time - Korang pernah buat? Lunch Durian masa lunch hour waktu bekerja? Mummy 1st time layankan kepala gila-gila office ...

Makan Durian Lunch Time - Korang pernah buat? Lunch Durian masa lunch hour waktu bekerja? Mummy 1st time layankan kepala gila-gila office mate. Ada masa, kena buat kerja gila untuk hilangkan stress.

Mummy pun, bukan selalu lunch dengan depa, lunch time mummy selalunya ada sahaja kerja yang nak kena buat. Basuh kereta lah, servis kereta lah, beli groceries, pos barang, edit gambar atau pun lepak kedai makan sorang-sorang siapkan blog post. Memang tak pernah tak busy di waktu lunch hour. Tak boring ke selalu sorang-sorang masa lunch? Oh tak sempat nak boring weiiii. Tak cukup masa, adalah.


Makan Durian Lunch Time



Okay berbalik cerita lunch hour baru ni. Kami plan nak makan sorang sebiji. Alih-alih sampai tempat durian nak makan sebiji dulu lah... share reramai.


1kg RM10, tak kisah lah durian apa pun, asalkan office mate time ! Bukan selalu nak ber chit chat gini. Ni lah masanya.

Ni antara kami kang sporting je.

Orang lain macam, "ha? Durian lunch? Crazy !"




Yeap..we are crazy hahaha. Memasing ada kepala tak betul yang tersendiri.

Kepala mummy pun memang selalu tak betul pun. Hahaha.

Korang jangan ikut sangatlah aktiviti tak sihat kami ni.

Kerja gilerrr !


Pastu, si Coney p tambah beli sayur 4 jenis dan ayam goreng 4 ketul.

Masa ni kitorang tambah lagi 2 biji durian.

Hahahaha triple crazy !


Actually kitorang dapat murah je. RM40 untuk 3 biji.



Bolehlah buat-buat makan sambil chit chat time.

Total lunch, baru RM10 sorang je ! Lain-lain ti, Coney lanje.

Thanks Coney !


You Might Also Like

12 comments

  1. terbaek.. masuk opis bau durian. hehe

    ReplyDelete
  2. Sedapnyaa durian! Syok makan ramai ramai macam ni.

    ReplyDelete
  3. sekali sekala lunch durian oklah tu xD

    ReplyDelete
  4. sesekali kena buat sesuatu yang lain dari kebiasaan..baru la best...kan?

    ReplyDelete
  5. Best kan Linda dapat lepak n makan macam nie..

    ReplyDelete
  6. Ok apa lunch makan durian. Bukan selalu kan kak. Murah pulak tu harga dia. Berbaloi sangat lah tu.

    ReplyDelete
  7. amboi gigih time lunch makan derian..kalau k.fiezz buat gini, mau vengsan bos sbb bos tak tahan bau durian..haha...

    ReplyDelete
  8. Oh these durian looks tasty! I like durian ! I'm going to travel Thailand and I'm going to have a lot of them XD

    ReplyDelete
  9. ohsem tu makan durian time lunch.. Tambah dengan geng yang sekepala memang bestlah..

    ReplyDelete
  10. bila bersama kawan2, tak kisah la time apa.
    lunch ke, tea ke, semua boleh aje :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -